Топка
Генерал
- Член од
- 21 април 2006
- Мислења
- 1.220
- Поени од реакции
- 2
Абе Norton ако имаш 512+ МВ рам.High_Voltage напиша:Истиот проблем и јас го имав и затоа го мавнав. Земи си Norton шо си е сигурно сигурно
Абе Norton ако имаш 512+ МВ рам.High_Voltage напиша:Истиот проблем и јас го имав и затоа го мавнав. Земи си Norton шо си е сигурно сигурно
Megju Kaspersky i NOD biram Kaspersky. NOD ima reputacija na mnogu revolucioneren AV so nekakvi posebni metodi na shirenje na definiciite po site nivni serveri po svetot ama programceto e gola voda vo odnos na kaspersky.ac|d напиша:јас ги користам касперски и авг според мене тие се најдобри мислам што се фрее?
сега вие кажете ми како се справувате со вирусите ?
Е сега мешаш баби и жаби! Програмот што си го нашол нема врска со антивируси, а и намената му е друга, ама ај сеа ме мрзи да објаснувам.:star: Битно си го избришал вирусот.Mac)) напиша:Ја имав еднаш еден вирус....абе никој жив не го бришеше...ни Касперски ни Нортон ни Нод 32...и на крај најдов еден програм RegRun Control Center...фала богу се спасив...сеа го имам и него и Касперски и тоБ ми е
Apsolutno tocno a i vistinito, polosata strana na Kaspersky e sto zema dosta poveke resursi za razlika od NOD32KaiTekk напиша:според мене топ 2 антивируси се:
Kaspersky Antivirus i NOD 32.
Мене не ми е јасно што правите со компјутерите и зошто некој програм ви јаде толку меморија.Boxi-Ulterior напиша:можеби ок антивирус е али сето тоа замарње и јадење рам не го поднесувам и затоа користам нод 32.