Што антивирус користите?

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Никаков,
неам стаено анти-вирус веќе година и месеци. Врисиве можда ќе почнат и од маусот да излагаат, али то ае, ме мрзи да го форматирам.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Некојси панда и ќе си цепам вака, не го мењам.:je:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
:pos2::pos2: Broo koga ke ti fatti PC dobar virus neznam dali ke go isbrise bes posledici. Stavaj AntiVirus i nese zaebavaj :uvo:
A od moja strana Ako koristis Vista stavaj go ovoj AntiVirus : Avast Professional v4.8.1.1299
Брат незнам каква среќа имам ама сакаш верувај, сакаш не скоро цела година сурфам на интернет без да фатам вирус (барем не сум забележал да ми работи бавно компјутеров или некој податок да ми е избришан или оштетен). Инаку имам користено Касперски антивирус ама на секое второ CD со песни или слики што ќе го внесев ми се појавуваше за вирус или црв. Исто еднаш користев и НОД 32 ама не можев да најдам бесплатна лиценца и после 30 дена ми се деактивираше, т.е. не работеше со "полна пареа".

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Брат незнам каква среќа имам ама сакаш верувај, сакаш не скоро цела година сурфам на интернет без да фатам вирус (барем не сум забележал да ми работи бавно компјутеров или некој податок да ми е избришан или оштетен). Инаку имам користено Касперски антивирус ама на секое второ CD со песни или слики што ќе го внесев ми се појавуваше за вирус или црв. Исто еднаш користев и НОД 32 ама не можев да најдам бесплатна лиценца и после 30 дена ми се деактивираше, т.е. не работеше со "полна пареа".
Не ми текнува каде читав по странскиве сајтови, ама знам дека доста луѓе се жалеа за тоа што анти вирусите имале лажни детекции на вируси со цел да им се зголеми пазарот. Незнам сеа ова колку е точно, али и мене ми се има десено некој анти вирус безврска да ми јави вирус. :/

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Не ми текнува каде читав по странскиве сајтови, ама знам дека доста луѓе се жалеа за тоа што анти вирусите имале лажни детекции на вируси со цел да им се зголеми пазарот. Незнам сеа ова колку е точно, али и мене ми се има десено некој анти вирус безврска да ми јави вирус. :/
Епа буквално за без врска ми јавуваше, за некоја песна што беше преснимена ("рипувана") од аудио цд ми викаше дека има вирус, што практично е невозможно. Или за слики извадени директно од дигитален фотоапарат. Ама можеби причина за тоа е дека се бесплатни или со цел да се зголемат корисниците.

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Јас користам NOD32, ама не знам што да им правам на тројанците под карантин. Илјадници ги има и само ме известува дека се исчистени и под карантин. Ги избришав од листата, ама пак се појавува прозорчето :toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Јас користам NOD32, ама не знам што да им правам на тројанците под карантин. Илјадници ги има и само ме известува дека се исчистени и под карантин. Ги избришав од листата, ама пак се појавува прозорчето :toe:
Pa neka ti sedat vo Quarantine , ne ti pravat opasnost.

B

Blacks

Гостин
Koristam Eset Smart Security i dosega ne sum imal nikakvi problemi. Nekoi se zalat ama ... kaj mene e ok..

Patem receno slusnav deka Norton 360 bil mnogu dobar za se ama nemam isprobano

Член од
17 ноември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Dali nekoj go koristel Trend Micro i kakvi se mislenjata za nego slusam deka bil dobar kako kaspersky.Vi blagodaram.Pozdrav.

Член од
28 јануари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
68
оди во NOD32->Run NOD32 pa cekas da ti se pojavi scanning logot odi na actions i tamu clean i ke ti se otvori desno "if cleanning cannot be performed " tamu ke stisnes delete и скан
и не останува нишо кај мене (мислам на вируси) :)
поззз

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Користам Nod32 и сум многу задоволен за разлика од претходниот Symantec bullshit антивирус.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
панда 2008 моментално

Член од
5 јануари 2009
Мислења
47
Поени од реакции
0
kaspersky KIS 7.0.325 i odlicen e a klucevi na ovaa strana no
najverovetno i poledna za KAV i KIS 7.0
http://www.kavkiskey.com/
ako koristite kaspersky ke vi registrira virus no 2-3 alow i posle simnetegi:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom