Што антивирус користите?

Член од
6 јули 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
ESET NOD 32 дефинитивно нај добар анти вирус сеа за сеа.. ни кочи ни ништо исто како да немаш анти вирус.... ама затоа кине вируси како ништо :wink:

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
Абе друже, не го кочи компјутерот ама да скенираш со некој појак ав се кладам дека 100 вируси ќе ти најде :). Инаку користиш бесплатна, кракувана, или оригинална ( купена ) верзија ?

па ја користам бесплатната верзија а инаку кој го препорачуваш но да не го кочи ептен компјутерот и да можам да го симнам од нет и да е некоја бесплатна верзија

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
ThreatFire (freeedition) врши работа колку толку , а добар е зс може да се комбинира со други антивируси, а за тоа ве советуваат и на официјалната страна:)

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
користам Касперски 7 ама немам кеј :( ај ве молам некој ако може по пп да ми прати кеј од касперски 7..

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
кој антивирус би го препорачале да не го кочи компјутерот многу и да може да се симне од нет ама бесплатна верзија

Член од
21 октомври 2007
Мислења
96
Поени од реакции
13
користам Касперски 7 ама немам кеј :( ај ве молам некој ако може по пп да ми прати кеј од касперски 7..
За KIS 7 не треба клуч, активирај го како трајал , по 30 дена пред да истече пак активирај го како трајал и така во круг.
Ем си трајал не одиш на црна листа ем поштено го користиш без крак.
( за ова ќе јадам по уши од админите ама ај им треба помош на луѓето - ќе ти треба и трајал ресетер :) )

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Kaspersky Internet Security најновата верзија, има се и сешто антивирусот и сопствен firewall и се останато. За активација преку key finder или доколку не работи има една кинеска страна и таму има и повеќе од доволно. До сега најдобар антивирус иако имам користено и KAS, NOD32, Norton и многу други.

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
еј ајде ако може препорачајте некој антивирус кој може да се симне од нет и да е бесплатен и да е добар а сепак да не го кочи ептен компјутерот

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
До денес Bit Defender Antivirus Plus 10..a од денес Bit defender total security 2009...едноставно одличен...валиден до 2047!!:helou:

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Bit Defender Total 2009 дефинитивно е најдобар пробајте го и никогаш нема вирус да закачите 100 %.Ги има добиено сите награди на најдобар анти-вирус

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
еј ајде ако може препорачајте некој антивирус кој може да се симне од нет и да е бесплатен и да е добар а сепак да не го кочи ептен компјутерот
Иааааааа многу бараш бе друже :)

Симни си ја AVG , чиста сметка, мирна глава, долга љубов :helou:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Штотуку се префрлив од Avira personal на Eset Nod 32, малку се качив на една скала погоре :kesa:, ама пак ќе закачам јас некој вирус како магнет сум за вируси :jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom