Па ти очигледно не си пробал друг..тоа со сигурност може да се каже..туку ај кажете ми што е боље..Nod или Kaspersky..а btw некој од овие нуди ли целосна заштита..мислам и на интернет и онака(нешто како Bit Defender Total Security 2009)..и дали подржуваат AntiSpyware (т.е. дали поседуваат)??..или ке мора да се комбинираат со некои други заштитни програми?..ај пишете нешо побрзо...зш сеуште фурам без антивирус..Sum koristel poveke anti virusi, i nitu eden od niv ne moze da se sporedi so AVG 8.0
:pos2::pos2: Broo koga ke ti fatti PC dobar virus neznam dali ke go isbrise bes posledici. Stavaj AntiVirus i nese zaebavaj :uvo:Никаков, планирам да ставам кога ќе ми фати вируси
Sum probal i drugi kako kaspersky, Nod i tn. ali najzadovolen sum od AVG.Па ти очигледно не си пробал друг..тоа со сигурност може да се каже..туку ај кажете ми што е боље..Nod или Kaspersky..а btw некој од овие нуди ли целосна заштита..мислам и на интернет и онака(нешто како Bit Defender Total Security 2009)..и дали подржуваат AntiSpyware (т.е. дали поседуваат)??..или ке мора да се комбинираат со некои други заштитни програми?..ај пишете нешо побрзо...зш сеуште фурам без антивирус..