- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.342
- Поени од реакции
- 11.188
Веројатно мислиш на 28 месецов?Dali petokot 28.03 e nekoj praznik vo Grcija, dali prodavnicite rabotat?
Ако да тогаш нема празник тој ден
Веројатно мислиш на 28 месецов?Dali petokot 28.03 e nekoj praznik vo Grcija, dali prodavnicite rabotat?
Da.BlagodaramВеројатно мислиш на 28 месецов?
Ако да тогаш нема празник тој ден
Фукнционира се уште паркингот? Планирам оваа или следната сабота да скокнам до Солун, не сум бил едно 5+ години. Каде да се паркира блиску до пристаниште? Сакам да пороварам тука низ продавници, бутици, да пијам едно кафе и да терам Салоника и Космос. Како функционираат паркинзите и Космос / Салоника? Се наоѓа место? Попаметно ми е прво овие да ги поминам па да терам в центар или на заминување да врвам Салоника и Космос?Прегледај го приврзокот 319782
Raboti uste ovoj parking i dali go koristite koga odite vo solun?
Во функција се паркинзитеФукнционира се уште паркингот? Планирам оваа или следната сабота да скокнам до Солун, не сум бил едно 5+ години. Каде да се паркира блиску до пристаниште? Сакам да пороварам тука низ продавници, бутици, да пијам едно кафе и да терам Салоника и Космос. Како функционираат паркинзите и Космос / Салоника? Се наоѓа место? Попаметно ми е прво овие да ги поминам па да терам в центар или на заминување да врвам Салоника и Космос?
2 evra e za cel den.Barem taka pisuvase na toa parking aparatot.Inace i nie parkiravme vcera vo Cosmos i plativme 2 evra dali sedevme edno 2 saata.Јас овде паркирам. не е евтино, за нешто под 3 саати платив 14 евра. Во Космос се плаќа паркингот, но заборавив колку.
40.63369208121949, 22.942948955630424
Сигурно е хаос од коли тука во сабота.Овој паркинг е бесплатен - 40.640925731209315, 22.930596897898056.
Google Maps дава стари слики од 2014, ама паркингот е функционален, бев во Солун пред 1 месец и таму паркиравме.
Ќе видам, секако нема да стигнам секаде во еден ден. Со оглед дека немам одено подолго време можеби ќе останам само в центар овој пат.Во функција се паркинзите
За да не се шеташ нагоре- надоле оди најпрво во Салоника зашто ти е на влез во Солун, паркинг имаш отворен и внатре имаш на три нивоа, ако си рано се наоѓа на -1 без проблем и не се наплаќа. Од тука цепај на пристаниште на кафе. Штом ке одиш во Космос јас би ти рекол да не се замараш да одиш низ продавниците на Цимицки, многу време се губи низ тие продавници, набутани се на спратови и некако накрцано и непрегледно.
Во Космос се плаќа пркингот, едно време ако паркираш во делот кај Мазутис ако купиш нешто пд кај нив ти ја поминуваат картицата за паркинг без пари. Секако има што паркираат и надвор од Космос за без пари.
Имај на ум дека во саботите им е скратено работно време, затвараат во 20:00
Ако е убаво времето јас би ти препорачал да пиеш кафе тука
Автоматски споено мислење:
Или тука
На двете места имаш бесплатен паркингCiel Bar · 4.4★(6391) · Fine dining restaurant
Leof. Meg. Alexandrou 12, Νέα Παραλία 546 40maps.app.goo.gl
Не се лажи да одиш на тој бесплатниот, кинески кварт е и доста мигранти се вртат тука и не е баш безбедноСигурно е хаос од коли тука во сабота.
Не е проблем дали е бесплатен или се плаќа, само да не е изгор скап, или да е некаде да треба пола саат да пешачам до пристаниште.
Ќе видам, секако нема да стигнам секаде во еден ден. Со оглед дека немам одено подолго време можеби ќе останам само в центар овој пат.
По овие паркинзите се наоѓа место во сабота или нема игла кај да фрлиш? Имаше и некоја катна тука блиску до пристаниште колку што се сеќавам...
Da funkcionira 4 evra mislam bese koga odev lani, ne se lazi da parkiras na onesalonica parkingot zosto dodeka da stignas do kaficite ima i da ti se odmili i kafe i setanje parkiraj tamu na toj parking i nemas maka za 1 min si na setalisteto za 5 min do centr i kafici. Kosmos mislam deka bese 2 evra cel den ako ne se lazam. Ako mene me prasuvas prvo idi Salonika prosetaj potoa idi na toj parking pij kafe setaj i na kraj odi vo kosmos.Фукнционира се уште паркингот? Планирам оваа или следната сабота да скокнам до Солун, не сум бил едно 5+ години. Каде да се паркира блиску до пристаниште? Сакам да пороварам тука низ продавници, бутици, да пијам едно кафе и да терам Салоника и Космос. Како функционираат паркинзите и Космос / Салоника? Се наоѓа место? Попаметно ми е прво овие да ги поминам па да терам в центар или на заминување да врвам Салоника и Космос?
Не се плаќа деСигурно е хаос од коли тука во сабота.
Не е проблем дали е бесплатен или се плаќа, само да не е изгор скап, или да е некаде да треба пола саат да пешачам до пристаниште.
Знам, затоа прашував за овие што се блиску до пристаниште. Салоника си е за Салоника, на крај памет не ми паѓа да пешачам од таму.Da funkcionira 4 evra mislam bese koga odev lani, ne se lazi da parkiras na onesalonica parkingot zosto dodeka da stignas do kaficite ima i da ti se odmili i kafe i setanje parkiraj tamu na toj parking i nemas maka za 1 min si na setalisteto za 5 min do centr i kafici. Kosmos mislam deka bese 2 evra cel den ako ne se lazam. Ako mene me prasuvas prvo idi Salonika prosetaj potoa idi na toj parking pij kafe setaj i na kraj odi vo kosmos.
Како е со паркинг, има свој како во моловите?Od Salonika do centarot ti e 30 minuti peski.
Ima da.Како е со паркинг, има свој како во моловите?