Овој ни до јајцата не му е на нашиот.
Не се буниме, само на куртонов целта му е да провоцира.Ne znam zosto se bunite, Ace sekako si e od Solun a i mu staile spomenik. Super.
I od Kiril i Metodij ima spomenik i crkva ako ne e poznato.
Duri i sekade pisuva Macedonia, a ne Grcija niz Solun.
И тие 2 грама се многу појќе од тоа што ти го имаш.Да те правоцирам тебе?...дека си со два грама мозок...многу се преценуваш
Македонија и Елада заедно засекогаш, воулгарските гнасни раце подалеку од скапоценото културно-историското наследство на Македонија!
Заврши летниот попуст, наредно во Ноември од 01-10Македонија и Елада заедно засекогаш, воулгарските гнасни раце подалеку од скапоценото културно-историското наследство на Македонија!
Автоматски споено мислење:
На темата, почнато ли е/има ли воопшто сезонско намалување низ моловите? Како се движат цените?
Сигурно имаат попусти пред божиќ, они на 24дек. го слават плус и во недела се отворениIma li nekoj aktuelen bozikno-novogodisen ,,popust,, vo Solun periodov?
Preporacajte mi outlet prodavnici ,,za patiki,, konkretno //ne mi e vazno ,,popularen model,, , itd.//. Poznati mi se samo Mega outlet i One salonica.
Blagodaram
Негде читав попустите им почнуваат од вториот понеделник во јануари па се до крај на февруари.Ima li nekoj aktuelen bozikno-novogodisen ,,popust,, vo Solun periodov?
Preporacajte mi outlet prodavnici ,,za patiki,, konkretno //ne mi e vazno ,,popularen model,, , itd.//. Poznati mi se samo Mega outlet i One salonica.
Blagodaram
Тој им е зимскиот, имаат и летен а измеѓу имаат уште два три по 10дена што им траатНегде читав попустите им почнуваат од вториот понеделник во јануари па се до крај на февруари.
Па нели МАКЕДОНИЈА/СОЛУН се блгарски ? Сум бил повеќе пати, не ми се допаѓа,зимно време ко Скопјево наше смрди ...
Сум бил повеќе пати, не ми се допаѓа,зимно време ко Скопјево наше смрди ...