Шопинг Солун

Член од
12 јануари 2022
Мислења
686
Поени од реакции
1.380
друг Воин на коњ...вистинскиот

IMG_2396.jpeg

Последно уредено:
Член од
28 јуни 2018
Мислења
805
Поени од реакции
971
Ne znam zosto se bunite, Ace sekako si e od Solun a i mu staile spomenik. Super.

I od Kiril i Metodij ima spomenik i crkva ako ne e poznato.

Duri i sekade pisuva Macedonia, a ne Grcija niz Solun.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Ne znam zosto se bunite, Ace sekako si e od Solun a i mu staile spomenik. Super.

I od Kiril i Metodij ima spomenik i crkva ako ne e poznato.

Duri i sekade pisuva Macedonia, a ne Grcija niz Solun.
Не се буниме, само на куртонов целта му е да провоцира.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
друг Воин на коњ...вистинскиот

Прегледај го приврзокот 391127
Македонија и Елада заедно засекогаш, воулгарските гнасни раце подалеку од скапоценото културно-историското наследство на Македонија!
Автоматски споено мислење:

На темата, почнато ли е/има ли воопшто сезонско намалување низ моловите? Како се движат цените?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.564
Поени од реакции
11.565
Македонија и Елада заедно засекогаш, воулгарските гнасни раце подалеку од скапоценото културно-историското наследство на Македонија!
Автоматски споено мислење:

На темата, почнато ли е/има ли воопшто сезонско намалување низ моловите? Како се движат цените?
Заврши летниот попуст, наредно во Ноември од 01-10

Член од
28 ноември 2022
Мислења
438
Поени од реакции
806
Ima li nekoj aktuelen bozikno-novogodisen ,,popust,, vo Solun periodov?
Preporacajte mi outlet prodavnici ,,za patiki,, konkretno //ne mi e vazno ,,popularen model,, , itd.//. Poznati mi se samo Mega outlet i One salonica.
Blagodaram

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.564
Поени од реакции
11.565
Preporacajte mi outlet prodavnici ,,za patiki,, konkretno //ne mi e vazno ,,popularen model,, , itd.//. Poznati mi se samo Mega outlet i One salonica.
Blagodaram
Сигурно имаат попусти пред божиќ, они на 24дек. го слават плус и во недела се отворени

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.154
Поени од реакции
2.733
Blagodaram
Негде читав попустите им почнуваат од вториот понеделник во јануари па се до крај на февруари.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.564
Поени од реакции
11.565
Негде читав попустите им почнуваат од вториот понеделник во јануари па се до крај на февруари.
Тој им е зимскиот, имаат и летен а измеѓу имаат уште два три по 10дена што им траат

Член од
30 јануари 2009
Мислења
492
Поени од реакции
443
Некој да знае поголема продавница за алати(Фестул,Девалт,Макита) што соработува со глобал блу за враќањена данок?

Kajgana Shop

На врв Bottom