Е во оваа група ни ти Види Фотосе,ни никој не ни помага.Не очекувам ништо да направиме,ќе не тепаат со минимум 15 разлика.
Тој вториот коментатор го потече фластер та фластер, во темава секој втор збор е фластер, ништо чудо ханзапласти да сањаме вечер
Добро си коментираше Магдинчев, е сеа ние тоа што не го одработивме на терен е друго. Ама пак друго е да си на терен, а друго да го коментираш натпреварот.Тој вториот коментатор го потече фластер та фластер, во темава секој втор збор е фластер, ништо чудо ханзапласти да сањаме вечер
И јас можам да го коментирам она:Добро си коментираше Магдинчев, е сеа ние тоа што не го одработивме на терен е друго. Ама пак друго е да си на терен, а друго да го коментираш натпреварот.
wtf ???Денеска многу слабо игравме, посебно оној голманот и Кире.
За голманот немам коментар, се гледа дека е дрво, проблемот е што неможе ниту свирче од него да бидне, се радував на 2те одбрани како мајмун на банана.
Друго, играме многу слаба одбрана, факт.
Со Шведска ако одигравме вака, ако не се поправиме несакам да помислам што би се случило со Германија, и покрај нивниот пораз.
Крај краева, јас сум оптимист бе, гајле ми е за глупите Немци.
Бтњ, како заврши утакмицата Немачка - Германија?
Незнам што очекувате да кажи.. ако збори нешто надвор од тоа што се случува на терен, ќе речите дека безврска збори, ако ја коментира играта на двете екипи пак не ви чини.И јас можам да го коментирам она:
- ако погоди: БРАВО!!!
- ако промаши: прерано шутна...
- повремено ќе викам фластер, фластер...
Единствено што не можам е да склопам реченици како Ников, тој и сам ако разбира што вели...
Немам замерка на тоа што го зборува, тој е гостин. Коментаторот е катастрофа, три чисти претстави од коментирање нема. Имам замерка што немаме коментатор кој знае да подигне адреналин, како странска репрезентација да даваат се. Калински поезија кажува ама барем има и глас и речник...Незнам што очекувате да кажи.. ако збори нешто надвор од тоа што се случува на терен, ќе речите дека безврска збори, ако ја коментира играта на двете екипи пак не ви чини.
Замерка имам само што употребува србизми.. како да слушам коментатор на РТС, а не на некоја Македонска телевизија.