- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 28
Некој луѓе викаат дека имало вистина од хороскоп и веруваат.Мене до сега ништо ми се нема десено според тоа толкување.
Oвоа дека се лепеш цело време за девици,најверојатно е случајност,не верувам дека хороскопскиот знак би влијаел толку врз другарството.Можете да пишете според лично искуство со кој знаци ви оди комуникација и слично.
Мислам дека секој човек има одредени преференции кон некој знак.
Јас за другарување несвесно поголем дел од времето се лепам со девици, а непишано правило ми е да се зацепам во риба (од километар ги познавам). А со стрелци никогаш не наоѓам средина.
Не реков дека секој знак иде по некој друг, туку дека секој човек има некакви афинитети за некој работи со одредени знаци. И самиот тоа го потврди на некој начин.Oвоа дека се лепеш цело време за девици,најверојатно е случајност,не верувам дека хороскопскиот знак би влијаел толку врз другарството.
Јас со сите што се дружам се различен знак.
Еве на пример најдобрата другарка е Близнаци во хороскоп,ја сум Јарец,секаде пишува дека немаме ништо заедничко,и Јарец и Близнаци не си одговараат ни како партнери ни онака,па еве со години се дружеме
Ако веке бирам знакови што мислам дека најмногу ке ми одговарат за дружење,тоа се Рак и Скорпија.Може и риби еве,добро се за доверување
Јас неможам да се дружам со бик.Секогаш ми се интересни на почеток,а на крај завршува со фрлање од тераса.Затоа со нив само пријателско дружење за да не настане кушлус.Можете да пишете според лично искуство со кој знаци ви оди комуникација и слично.
Мислам дека секој човек има одредени преференции кон некој знак.
Аман немој шо толку како може да карактеризираш некој шо не го познаваш:helou:Јас неможам да се дружам со бик.Секогаш ми се интересни на почеток,а на крај завршува со фрлање од тераса.Затоа со нив само пријателско дружење за да не настане кушлус.
Неможам ни со ракови (жени) да се дружам,премногу за свој газ гледаат и знаат да те наместат кога се во тесно,затоа не ги сакам.А глумат дружба до гроба,но на првата препрека им го гледаш лицето.
Трети на листа се скорпиите,како мене.После три реченици,ќе почнеме да се навредуваме до бесконечност.
И нормално близнаците,вечните лицемери.Штета што кај мене се пречкртани оддамна и ги мирисам од десет километри
За дружба ги обожавам вагите,полудо створење од нив немам сретнато.
Стрелците ми се цел живот околу мене,ваљда на нив скорпиите им се интересни.Јарците ми се добри другари,ги обожавам водолиите.Овните ми се најдобри другарки,тука се и рибите.Девици незнам како функционираат,лавовите мажи би ги отепала.Жена лав ти е душа човек,штета само што се толку затворени.
сеа знаеш.Девици незнам како функционираат,.