Зоран Крстевски? За толкување натална се плаќа, никој нема бесплатно да ти толкува. Луѓе учеле за ова.razbira nekoj da mi protolkuva natalnata Прегледај го приврзокот 446762Прегледај го приврзокот 446762Прегледај го приврзокот 446762
ja ne ni veruvam u horoskop, nit mi treba celosna analiza na natalna karta, onaka kratko , osnovnoЗоран Крстевски? За толкување натална се плаќа, никој нема бесплатно да ти толкува. Луѓе учеле за ова.
Да гледам се потепаа анализирајќи ти ја и реплицирајќи тиja ne ni veruvam u horoskop, nit mi treba celosna analiza na natalna karta, onaka kratko , osnovno
a od tebe pa i ne ni pobarav
Јас знам да анализирам натални карти, детално, а имам погодувано доста работи на колешкиja ne ni veruvam u horoskop, nit mi treba celosna analiza na natalna karta, onaka kratko , osnovno
a od tebe pa i ne ni pobarav
e ja nz toa dal im imas pogoduvano, no tie ti se koleski, sekoj den si so niv vo kontakt, licno gi gledas, pa normalno bi bilo da bar imas nekoe il bar pretpostavka kako bi reagirale itnЈас знам да анализирам натални карти, детално, а имам погодувано доста работи на колешки
Па јас не реков дека тебе ќе ти толкувам, реков дека имам погодувано идни настани не од минатото, нема врска ако ги знам не можам да им ја знам иднината.e ja nz toa dal im imas pogoduvano, no tie ti se koleski, sekoj den si so niv vo kontakt, licno gi gledas, pa normalno bi bilo da bar imas nekoe il bar pretpostavka kako bi reagirale itn
na forum ne mozes nikogo da procenis ili pogodis, zs moze se sto ke napisam lazam a moze i da ne lazam
taka da ...?
ha, im pogodi idni nastani?Па јас не реков дека тебе ќе ти толкувам, реков дека имам погодувано идни настани не од минатото, нема врска ако ги знам не можам да им ја знам иднината.