Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.380

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.132
Поени од реакции
3.879
Член од
28 октомври 2019
Мислења
278
Поени од реакции
202
Зоран Крстевски? За толкување натална се плаќа, никој нема бесплатно да ти толкува. Луѓе учеле за ова.
ja ne ni veruvam u horoskop, nit mi treba celosna analiza na natalna karta, onaka kratko , osnovno
a od tebe pa i ne ni pobarav

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.132
Поени од реакции
3.879
ja ne ni veruvam u horoskop, nit mi treba celosna analiza na natalna karta, onaka kratko , osnovno
a od tebe pa i ne ni pobarav
Јас знам да анализирам натални карти, детално, а имам погодувано доста работи на колешки

Член од
28 октомври 2019
Мислења
278
Поени од реакции
202
Јас знам да анализирам натални карти, детално, а имам погодувано доста работи на колешки
e ja nz toa dal im imas pogoduvano, no tie ti se koleski, sekoj den si so niv vo kontakt, licno gi gledas, pa normalno bi bilo da bar imas nekoe il bar pretpostavka kako bi reagirale itn
na forum ne mozes nikogo da procenis ili pogodis, zs moze se sto ke napisam lazam a moze i da ne lazam
taka da ...?

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.132
Поени од реакции
3.879
e ja nz toa dal im imas pogoduvano, no tie ti se koleski, sekoj den si so niv vo kontakt, licno gi gledas, pa normalno bi bilo da bar imas nekoe il bar pretpostavka kako bi reagirale itn
na forum ne mozes nikogo da procenis ili pogodis, zs moze se sto ke napisam lazam a moze i da ne lazam
taka da ...?
Па јас не реков дека тебе ќе ти толкувам, реков дека имам погодувано идни настани не од минатото, нема врска ако ги знам не можам да им ја знам иднината.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
278
Поени од реакции
202
Па јас не реков дека тебе ќе ти толкувам, реков дека имам погодувано идни настани не од минатото, нема врска ако ги знам не можам да им ја знам иднината.
ha, im pogodi idni nastani?
aj ne me trolaj

Kajgana Shop

На врв Bottom