Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.375

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
сеа знаеш
*хинт : девица у хороскоп :)
Тогаш дефинитивно ќе ги обожавам :back:
Рената ова за скорпиите е 100% точно.Како ме иритира кога некој ме шпиунира,ме замара со прашања,кој влегол,кој излегол уфф би го убила.

B

Borg_Drone

Гостин
Тогаш дефинитивно ќе ги обожавам :back:
Рената ова за скорпиите е 100% точно.Како ме иритира кога некој ме шпиунира,ме замара со прашања,кој влегол,кој излегол уфф би го убила.

Скорпија во хороскоп? И обожаваш девици? Пробај да живееш со нас, девиците, од искуство знам дека за десет минути ќе бараш кофа за повраќање. :)

Знак: Девица.... Подзнак:Борг

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ја сум лав и според хороскопот еден од партнерите којшто би им одговарал на лавовите е на пример исто така лавот(огнен знак), а воопшто не би им одговарала скорпијата.
Арно ама, ја со партнер лав не можам да се замислам а и воопшто не ги поднесувам мажите лавови дури на како другари а камоли за нешто повеќе, додека пак со години наназад речиси сите партнери ми се скорпии, ко на пример сега дечко ми.

п.с. (и стварно ме интересира, не само заради ова што го пишав)- Може ли некој да каже нешто повеќе за Таа-Лав и Тој-Скорпија, плс. ?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Пак анкета а =) ... Ајде Риби ..може ќе не има повеќе од претходниот пат

:поздрав:

Рибите бегаат од не-емпатични и емоционално индиферентни личности, како и од оние кои немаат ни малку фантазија. Ги иритираат материјалисти, но и критичари, како и оние кои се вечно намуртени и претерано сериозни. Не им се драги ниту површни личности, како и оние кои ги тераат преку ноќ да променат некоја своја навика.

Токму така =)

И нормално близнаците,вечните лицемери. ..по некоја случајност и ова е точно ..стварно се гад луѓе ..те чекаат ..и ти брцаат нож во грб ...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Премногу генерализирате луѓе, секој знак си има доблести и мани. :)

Член од
2 ноември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Луѓе имам едно прашање...имам слушнато дека подзнак се гледа според сатот... а ќе може некој да ми даде линк за табелата?:toe:
а и друго нешто : почнавте со знациве кој со кој како си одговара
рак и девица? :back:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Луѓе имам едно прашање...имам слушнато дека подзнак се гледа според сатот... а ќе може некој да ми даде линк за табелата?:toe:
а и друго нешто : почнавте со знациве кој со кој како си одговара
рак и девица? :back:
Побарај го весникот АСТРО испадна некња има во него табела пишува според саат и дата ќе најдеш што си во подзнак :pipi:

Ве замолувам дали знаете дали се добра комбинација Бик и Бик во врска ? :smir:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Ако може некој да ми каже како функционираат овие комбинации:
- Риби и Водолија? и
- Риби и риби?

dacimf

безобразен
Член од
16 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
7
Скорпија во хороскоп? И обожаваш девици? Пробај да живееш со нас, девиците, од искуство знам дека за десет минути ќе бараш кофа за повраќање. :)

Знак: Девица.... Подзнак:Борг
Нема везе... Јас сум опкружен од девици и супер друштво ми се иако сум скорпија... Татко ми е девица и цимеро ми беше девица и премногу се поштоваме... Е сеа јес да се дешаваат страшни дискусии и вербални расправии ама и скорпиите и девиците се искрени и луѓе што си стојат на зборот, претпоставувам дека и затоа ми одговараат за друштво :D

Јас неможам да се дружам со бик.Секогаш ми се интересни на почеток,а на крај завршува со фрлање од тераса.Затоа со нив само пријателско дружење за да не настане кушлус.
Неможам ни со ракови (жени) да се дружам,премногу за свој газ гледаат и знаат да те наместат кога се во тесно,затоа не ги сакам.А глумат дружба до гроба,но на првата препрека им го гледаш лицето.
Трети на листа се скорпиите,како мене.После три реченици,ќе почнеме да се навредуваме до бесконечност.
И нормално близнаците,вечните лицемери.Штета што кај мене се пречкртани оддамна и ги мирисам од десет километри :)
За дружба ги обожавам вагите,полудо створење од нив немам сретнато.
Стрелците ми се цел живот околу мене,ваљда на нив скорпиите им се интересни.Јарците ми се добри другари,ги обожавам водолиите.Овните ми се најдобри другарки,тука се и рибите.Девици незнам како функционираат,лавовите мажи би ги отепала.Жена лав ти е душа човек,штета само што се толку затворени.
Биковите се срциња... многу се несмасни само... земаат чаша да ти наполнат вода и во наредните 5 минути сваќаш дека станот гори и дека единствениот излез ти е од тераса... а на 11 спрат си... инаку во главно се ок... смешковци се.
Раковите се ок бе чоек... Само што треба да се земи во предвид фактот дека се најмрзливите суштества на планетата и дека не се способни за ништо... Немој да работиш со нив... ама не би рекол дека се само за свој газ...
Ти си скорпија и ги вреѓаш скорпиите?! Ќе гориш во пеколот!
За близнаците тотално не се согласувам! Близнаците се генерално затворени личности... Се лицемерни ако не си им другар. Ако се дружиш со нив животот го даваат за тебе верувај... Од искуство... Тие само бараат луѓе што можат да ги разберат... Како и нас Скорпиите...
Потполно се согласувам за вагите... Лудаци! Закон луѓе!
На стрелците им се интересни скорпиите пошто имаме едно нешто заедничко... Перверзија! И ако имате шанса да завршите в кревет, го фор ит! Нема да згрешите!
Јарците се ок, мада знаат да бидат многу неискрени на моменти... Водолиите се супер за дружба...
Значи стигнавме до главните... ОВНИ... Супер се за другари... Многу знаат да помогнат... НО!!! Немојте да си фаќате женска овен! Никако!!! Ќе ве мразам и вас и женска ви! Толку само...
Девица ви препорачувам да си го земите за финансиски раководител ако сакате да заштедите некој денар... Супер се за то...
Лавовите се закон другари...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.155
Поени од реакции
30.281
Нема везе... Јас сум опкружен од девици и супер друштво ми се иако сум скорпија... Татко ми е девица и цимеро ми беше девица и премногу се поштоваме... Е сеа јес да се дешаваат страшни дискусии и вербални расправии ама и скорпиите и девиците се искрени и луѓе што си стојат на зборот, претпоставувам дека и затоа ми одговараат за друштво :D

Биковите се срциња... многу се несмасни само... земаат чаша да ти наполнат вода и во наредните 5 минути сваќаш дека станот гори и дека единствениот излез ти е од тераса... а на 11 спрат си... инаку во главно се ок... смешковци се.
Раковите се ок бе чоек... Само што треба да се земи во предвид фактот дека се најмрзливите суштества на планетата и дека не се способни за ништо... Немој да работиш со нив... ама не би рекол дека се само за свој газ...
За близнаците тотално не се согласувам! Близнаците се генерално затворени личности... Се лицемерни ако не си им другар. Ако се дружиш со нив животот го даваат за тебе верувај... Од искуство... Тие само бараат луѓе што можат да ги разберат... Како и нас Скорпиите...
Потполно се согласувам за вагите... Лудаци! Закон луѓе!
На стрелците им се интересни скорпиите пошто имаме едно нешто заедничко... Перверзија! И ако имате шанса да завршите в кревет, го фор ит! Нема да згрешите!
Јарците се ок, мада знаат да бидат многу неискрени на моменти... Водолиите се супер за дружба...
Значи стигнавме до главните... ОВНИ... Супер се за другари... Многу знаат да помогнат... НО!!! Немојте да си фаќате женска овен! Никако!!! Ќе ве мразам и вас и женска ви! Толку само...
Девица ви препорачувам да си го земите за финансиски раководител ако сакате да заштедите некој денар... Супер се за то...
а риби?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Побогу,зарем самата да се вреѓам:icon_lol:
Реков дека не сме за исто друштво две скорпии,бидејќи ќе се истепаме.Додуша има два вида на скорпии,едните целиот „отров“ си го примаат во себе,другите го пренесуваат на останатите.И во случај ако се најдат две што пренесуваат,станува лудница.
За овен женска си во право,нема пољубоморни суштества од нив.Мислам дека буквално го јадат својот партнер :icon_lol: баш се интересни.
А близнак...и најдобар другар да ти е,пак ќе ти измисли сторија зад грб,додадено вовед,заплет и крај во негова корист.Го даваат животот и наредниот ден знае цел град или во најмала рака ќе ти го плеска во нос.Јас неможам да ги разберам,премногу близнаци поминаа и заминаа од моја близина.

dacimf

безобразен
Член од
16 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
7
Побогу,зарем самата да се вреѓам:icon_lol:
Реков дека не сме за исто друштво две скорпии,бидејќи ќе се истепаме.Додуша има два вида на скорпии,едните целиот „отров“ си го примаат во себе,другите го пренесуваат на останатите.И во случај ако се најдат две што пренесуваат,станува лудница.
За овен женска си во право,нема пољубоморни суштества од нив.Мислам дека буквално го јадат својот партнер :icon_lol: баш се интересни.
А близнак...и најдобар другар да ти е,пак ќе ти измисли сторија зад грб,додадено вовед,заплет и крај во негова корист.Го даваат животот и наредниот ден знае цел град или во најмала рака ќе ти го плеска во нос.Јас неможам да ги разберам,премногу близнаци поминаа и заминаа од моја близина.
Ова за скорпиите мајтап беше :icon_lol:
Жените овни лажат ко пореметени значи! Ама ќе се потрудат да те излажат за се што ќе им се пружи шанса... и напорни се... многу!
А со близнаци цел живот сум опкружен... и верувај ко права скорпија го имам развиено сетилото да ги насетувам луѓето и проценувам од километар... Мене најдобри другари ми се... Малце се љутковци за се шо треба и се шо не треба... ама близнак никогаш не ме издал настрана.... да ме верваш :D

Kajgana Shop

На врв Bottom