-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Една собиранка во Road House?
Ем е скапо, ем не најадува. А башка и да не се сосовите никој нема да им ги купува сендвичите. Case closed.Ако сакате да касните навистина добар хамбургер, одете во Лесковачка Скара “Кај вили“ таму имам работно искуство и можам да кажам дека се прават навистина во хигиенски услови, а за квалитетот и вкусот..проверете сами.
Може се најскапи сендвичи, просеок од 90 до 140 денари ама затоа јадењето е 5+
Пробајте Полнето пилешко со доматен сос лут и малку зелка, вкусот е незаменлив
Седев пред 2 дена во Палма во Аеродром и коа видов сметка паднав у несвест, топче сладолед (за седење во чашка) 35ден. алоооооо, а за носење било 25ден. ми кажа една од нерасположените келнеркиАаа 30 денари топче сладолед, што е работава Скопје го прецениле - Виена го направиле
Значи во седмица не е само хамбургер на пример чикенот или пирошките се незаменливи за помфритот не збориме најдобар е на простори на Скопје и нема конкуренција. Сега за сега можеби хамбургерот е изменет ама седмица останува на врвот бидејќи не гледам некоја конкуренција Вили е далеку од конкуренција.Седмица се усраа, плескавицата не личи на ништо, има некој глуп, чуден вкус, како да има повеќе лебни трошки во неа него месо(упс соја). Имам информации дека смесата за плескавицата се прави главно од натопен леб...и после ај иди јади од 7-мица пак? Немам јадено одамна, последниот пат кога јадев ќе се задавев од што беше суво, на кечап и мајонез штедат ко егејци. Затоа, златно вили, ем вкусно, знаеш дека плескавицата е од чисто месо + ги имаат експандирано и лепчињата и лесковачките у последно време, не штедат на сосови..
сподели ја листата со нас од коа ќе ја направишОдлично размислување, се мислев да направам црна лисгта на локали кои ти ставаат растителен кашкавал, а го пишуват само кашкавал. Разликата е голема и во вкус и во квалитет, па затоа во 7-ца веќе и не јадам, каде се што имаа поскапеа, почнаа и растителен кашкавал да ставаат. За Вегера не сум сигурен, мислам дека сеуште употребуваат млечен кашкавал.
ДА! Ај да направиме листа! Можеби е далеку малку, ама оние што се без превоз нека кажат овде благовремено па ќе се изорганизираме. Држи вода и можноста 3-4 души да пазарат едно такси и да ја поделат цената на возењето, така ќе испадне поевтино. А ако успееме да се договориме, јас ќе преземам на себе да резервирам зашто супер добро стојам со Бени и Трте.Една собиранка во Road House?
1. K-O-R-U-NДА! Ај да направиме листа! Можеби е далеку малку, ама оние што се без превоз нека кажат овде благовремено па ќе се изорганизираме. Држи вода и можноста 3-4 души да пазарат едно такси и да ја поделат цената на возењето, така ќе испадне поевтино. А ако успееме да се договориме, јас ќе преземам на себе да резервирам зашто супер добро стојам со Бени и Трте.
1. K-O-R-U-N
2. Mandrak
3.
продолжете го списоков
1. K-O-R-U-N1. K-O-R-U-N
2. Mandrak
3. FlameOfSpirit
Madrak, добро е месото таму?
Што му фали на Вили кажи ми. најдобра сендвичара во Скопје сигурно .Не го фурајте вили, не е ни он нешо поарен.
Својот ник си го заборави?1. K-O-R-U-N
2. Mandrak
3. FlameOfSpirit
4. Wishlist
Денес планирав да идам, ама дождот ме зае*а.