Не, во недела не работи.Работи ли седмица утре недела? Конечно сакам да го пробам хамбургерот , али само утре сум у Ск.
Абе оди јади во Вили, каква седмица.Работи ли седмица утре недела? Конечно сакам да го пробам хамбургерот , али само утре сум у Ск.
Ни бездомниците не јадат од вили беАбе оди јади во Вили, каква седмица.
Кај се наоѓа?А да одите кај Фоте ... Двоен хамбургер за 80 денари,нигдеее нема да најдете ... Две плескавици во едно,салата бирај шо сакаќ,бутај,од патлиџан,краставица,кромид,марула итн ... Помфритот упм,дебели крупни парчиња ... Е тоа е хамбургер чим спомнав,одам да си земам ....
За 80 денари и квантитет и квалитет не можеш да добиеш...А да одите кај Фоте ... Двоен хамбургер за 80 денари,нигдеее нема да најдете ... Две плескавици во едно,салата бирај шо сакаќ,бутај,од патлиџан,краставица,кромид,марула итн ... Помфритот упм,дебели крупни парчиња ... Е тоа е хамбургер чим спомнав,одам да си земам ....
Кај Старечкиот дом,во Ѓорче [DOUBLEPOST=1392673853][/DOUBLEPOST]Кај се наоѓа?
Брат ,грешиш, човек е доста познат,сендвичарата ја има 17 години ,тоа доста кажува зошто не згасна се уште и сеуште од него купуваатЗа 80 денари и квантитет и квалитет не можеш да добиеш...
Било кој прашај, ако најдеш некоја личност од Ѓорче,поточно од Ѓорче 2(Дексион) .... Само спомни Фоте Сендвичара .... Ќе ти објаснат одма ... ај му направив реклама,ама вреди за добро јадењеМене тоа не ми се верува.
Малку далеку ми е Ѓорче, а баш би сакал да пробам
Зошто?Ни бездомниците не јадат од вили бе
Ужасно е. Да не зборам за нехигиената која ја вртат таму.Зошто?
Хигиената е иста и на сите други фаст фуд место во градот, вклучувајќи ги и Седмица, Стоилко и другите во тој ред.Ужасно е. Да не зборам за нехигиената која ја вртат таму.
Не е иста во поглед што во Седмица на пример со штипка ги фаќаат лепчето, месото, се што става а ваму во Вили (кај електро зборам не знам дали кај сите е истото) , ти ги зема парите, ти го фаќа лепчето, се брише за блузон, со рака го превртува и го става во хартија, па после ти враќа кусур, па пак се фаќа за блуза.. ова кога ќе го видам не можам да јадам едноставноХигиената е иста и на сите други фаст фуд место во градот, вклучувајќи ги и Седмица, Стоилко и другите во тој ред.
Јас и еден другар уште од почеток јадеме во Вили, ни беше на 2-3 минути од дома, имаше времиња кога јадевме буквално секој ден од таму. Сега веќе ни преседна дури малку.
Искрено за мене нема конкуренција месото со други места. Сосовите исто се супер, али ги избегавам у лето.