Хамбургерот од „Седмица“ си иба мамата

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Една собиранка во Road House? :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Ако сакате да касните навистина добар хамбургер, одете во Лесковачка Скара “Кај вили“ таму имам работно искуство и можам да кажам дека се прават навистина во хигиенски услови, а за квалитетот и вкусот..проверете сами.
Може се најскапи сендвичи, просеок од 90 до 140 денари ама затоа јадењето е 5+
Пробајте Полнето пилешко со доматен сос лут и малку зелка, вкусот е незаменлив;)
Ем е скапо, ем не најадува. А башка и да не се сосовите никој нема да им ги купува сендвичите. Case closed.

П

Паган-др

Гостин
Кузнај од коа немам јадено во 7ца, баш ради тие лоши последни искуства.

Вили for the win!

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
порано беа поефтини и поубави сега се за нигде..

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Пуу... кој баксуз сум... не го пробав и не :S

@Ханзо: ти си крив :(

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Ааа 30 денари топче сладолед, што е работава Скопје го прецениле - Виена го направиле :)
Седев пред 2 дена во Палма во Аеродром и коа видов сметка паднав у несвест, топче сладолед (за седење во чашка) 35ден. алоооооо, а за носење било 25ден. ми кажа една од нерасположените келнерки :mad:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Седмица се усраа, плескавицата не личи на ништо, има некој глуп, чуден вкус, како да има повеќе лебни трошки во неа него месо(упс соја). Имам информации дека смесата за плескавицата се прави главно од натопен леб...и после ај иди јади од 7-мица пак? Немам јадено одамна, последниот пат кога јадев ќе се задавев од што беше суво, на кечап и мајонез штедат ко егејци. Затоа, златно вили, ем вкусно, знаеш дека плескавицата е од чисто месо + ги имаат експандирано и лепчињата и лесковачките у последно време, не штедат на сосови..:)
Значи во седмица не е само хамбургер на пример чикенот или пирошките се незаменливи за помфритот не збориме најдобар е на простори на Скопје и нема конкуренција. Сега за сега можеби хамбургерот е изменет ама седмица останува на врвот бидејќи не гледам некоја конкуренција Вили е далеку од конкуренција.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Одлично размислување, се мислев да направам црна лисгта на локали кои ти ставаат растителен кашкавал, а го пишуват само кашкавал. Разликата е голема и во вкус и во квалитет, па затоа во 7-ца веќе и не јадам, каде се што имаа поскапеа, почнаа и растителен кашкавал да ставаат. За Вегера не сум сигурен, мислам дека сеуште употребуваат млечен кашкавал.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
такси до роад хаус колку фаќа ако некој бил?? 10000 денари
--- надополнето: Jun 3, 2011 12:42 PM ---
Одлично размислување, се мислев да направам црна лисгта на локали кои ти ставаат растителен кашкавал, а го пишуват само кашкавал. Разликата е голема и во вкус и во квалитет, па затоа во 7-ца веќе и не јадам, каде се што имаа поскапеа, почнаа и растителен кашкавал да ставаат. За Вегера не сум сигурен, мислам дека сеуште употребуваат млечен кашкавал.
сподели ја листата со нас од коа ќе ја направиш :)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Една собиранка во Road House? :)
ДА! Ај да направиме листа! Можеби е далеку малку, ама оние што се без превоз нека кажат овде благовремено па ќе се изорганизираме. Држи вода и можноста 3-4 души да пазарат едно такси и да ја поделат цената на возењето, така ќе испадне поевтино. А ако успееме да се договориме, јас ќе преземам на себе да резервирам зашто супер добро стојам со Бени и Трте.

1. K-O-R-U-N
2. Mandrak
3.

продолжете го списоков

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Дефинитовно го усраа. Кај не е вкусен па и стомак не‘ болеше после јадењето и мене и другар ми.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ДА! Ај да направиме листа! Можеби е далеку малку, ама оние што се без превоз нека кажат овде благовремено па ќе се изорганизираме. Држи вода и можноста 3-4 души да пазарат едно такси и да ја поделат цената на возењето, така ќе испадне поевтино. А ако успееме да се договориме, јас ќе преземам на себе да резервирам зашто супер добро стојам со Бени и Трте.

1. K-O-R-U-N
2. Mandrak
3.

продолжете го списоков
1. K-O-R-U-N
2. Mandrak
3. FlameOfSpirit

Madrak, добро е месото таму? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom