Фудбалски/трансфер дискусии

R

red.devil

Гостин

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Донев е сеоски Мурињо на форумов. Стално пишува постови кои знае дека ќе предизвикат некое внимание, макар и клише цитат ако не нешто повеќе. Од друга страна кога поставува прашања не си сигурен дали се заебава со тебе или е озбилен. Штета што неможе да игра мајнд гејмс и на Сокер Менаџер, каде после година ипол, сеуште е без освоена титула. xD

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Донев е сеоски Мурињо на форумов. Стално пишува постови кои знае дека ќе предизвикат некое внимание, макар и клише цитат ако не нешто повеќе. Од друга страна кога поставува прашања не си сигурен дали се заебава со тебе или е озбилен. Штета што неможе да игра мајнд гејмс и на Сокер Менаџер, каде после година ипол, сеуште е без освоена титула. xD
Штета? :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Секако. Ниту имам Арена да гледам Серија А, ниту сум ја гледал Рома во ЛШ/Ле, освен против Барса кога тепаа дома или нерешено ако не заврши.. Флоренци кога им го шибна од центар. И толку. Не сум сигурен дали игра на Конфедерацииве, ама исто Германија не сум ја гледал, сеа во финалето утре вечер ваљда ќе научам кој е големиот Рудигер. xD
За репрезентација игра. А и као што рече Пеја моеше да прогуглаш а не вака да се бламираш. :kuracc:

Па затоа прашував вчера. Ич нема фаца за добар фудбалер...
Пошто Аке со кука-манга фризурчето има фаца за некој што за година-две ќе вреди 45-50 милиони. :kuracc:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.170
Јас сум едниот тип на форумџија, ти си другиот, пример. Ти објаснуваше како со 17 години си го предвидел падот на Интер после Мурџо, така?
Ова и не беше тешко да се предвиди :coffee::icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
За репрезентација игра. А и као што рече Пеја моеше да прогуглаш а не вака да се бламираш. :kuracc:
Ти кажав не сум ја гледал Германија на Конфедерацииве. А сигурно нема да ја гледам во мртвата група што им е за СП 2018 со Сан Марино и Азербеjџан. xD

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727

Пошто Аке со кука-манга фризурчето има фаца за некој што за година-две ќе вреди 45-50 милиони. :kuracc:
Аке си тера Руд Гулит филм. Ќе вреди.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.174
Аке си тера Руд Гулит филм. Ќе вреди.
Да те ебе Гуарин Фреди.

Него Пеја, не заборавај дека ја спомна и Сиена кога се дискутираше за пеналите на Рома. А Сиена испадната во Серија Ш лига, не постои како клуб веќе. :smirce:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.411
Кога сме кај Гуарин, вчера продолжи договор со Шангај Шенхуа до крај на 2019та година.

Kajgana Shop

На врв Bottom