R
red.devil
Гостин
Моеше да ти текни и да го избришeш....Ми текна до дека го пишував постот...
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Па затоа прашував вчера. Ич нема фаца за добар фудбалер...
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Моеше да ти текни и да го избришeш....Ми текна до дека го пишував постот...
Па затоа прашував вчера. Ич нема фаца за добар фудбалер...
Пошто Зума ја има измислено фацата за добар фудбалерПа затоа прашував вчера. Ич нема фаца за добар фудбалер...
Штета?Донев е сеоски Мурињо на форумов. Стално пишува постови кои знае дека ќе предизвикат некое внимание, макар и клише цитат ако не нешто повеќе. Од друга страна кога поставува прашања не си сигурен дали се заебава со тебе или е озбилен. Штета што неможе да игра мајнд гејмс и на Сокер Менаџер, каде после година ипол, сеуште е без освоена титула. xD
па и онака веќе по 10 души се бориме за титула.Штета?![]()
За репрезентација игра. А и као што рече Пеја моеше да прогуглаш а не вака да се бламираш.Секако. Ниту имам Арена да гледам Серија А, ниту сум ја гледал Рома во ЛШ/Ле, освен против Барса кога тепаа дома или нерешено ако не заврши.. Флоренци кога им го шибна од центар. И толку. Не сум сигурен дали игра на Конфедерацииве, ама исто Германија не сум ја гледал, сеа во финалето утре вечер ваљда ќе научам кој е големиот Рудигер. xD
Пошто Аке со кука-манга фризурчето има фаца за некој што за година-две ќе вреди 45-50 милиони.Па затоа прашував вчера. Ич нема фаца за добар фудбалер...
Ова и не беше тешко да се предвидиЈас сум едниот тип на форумџија, ти си другиот, пример. Ти објаснуваше како со 17 години си го предвидел падот на Интер после Мурџо, така?
Ти кажав не сум ја гледал Германија на Конфедерацииве. А сигурно нема да ја гледам во мртвата група што им е за СП 2018 со Сан Марино и Азербеjџан. xDЗа репрезентација игра. А и као што рече Пеја моеше да прогуглаш а не вака да се бламираш.![]()
Аке си тера Руд Гулит филм. Ќе вреди.За репрезентација игра. А и као што рече Пеја моеше да прогуглаш а не вака да се бламираш.
Пошто Аке со кука-манга фризурчето има фаца за некој што за година-две ќе вреди 45-50 милиони.![]()
Повеќе Марио Мелхиот филм. Ќе пропадне.Аке си тера Руд Гулит филм. Ќе вреди.
Да те ебе Гуарин Фреди.Аке си тера Руд Гулит филм. Ќе вреди.