Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Донев е сеоски Мурињо на форумов. Стално пишува постови кои знае дека ќе предизвикат некое внимание, макар и клише цитат ако не нешто повеќе. Од друга страна кога поставува прашања не си сигурен дали се заебава со тебе или е озбилен. Штета што неможе да игра мајнд гејмс и на Сокер Менаџер, каде после година ипол, сеуште е без освоена титула. xD

Донев е сеоски Мурињо на форумов. Стално пишува постови кои знае дека ќе предизвикат некое внимание, макар и клише цитат ако не нешто повеќе. Од друга страна кога поставува прашања не си сигурен дали се заебава со тебе или е озбилен. Штета што неможе да игра мајнд гејмс и на Сокер Менаџер, каде после година ипол, сеуште е без освоена титула. xD
Штета? :D

Секако. Ниту имам Арена да гледам Серија А, ниту сум ја гледал Рома во ЛШ/Ле, освен против Барса кога тепаа дома или нерешено ако не заврши.. Флоренци кога им го шибна од центар. И толку. Не сум сигурен дали игра на Конфедерацииве, ама исто Германија не сум ја гледал, сеа во финалето утре вечер ваљда ќе научам кој е големиот Рудигер. xD
За репрезентација игра. А и као што рече Пеја моеше да прогуглаш а не вака да се бламираш. :kuracc:

Па затоа прашував вчера. Ич нема фаца за добар фудбалер...
Пошто Аке со кука-манга фризурчето има фаца за некој што за година-две ќе вреди 45-50 милиони. :kuracc:

Јас сум едниот тип на форумџија, ти си другиот, пример. Ти објаснуваше како со 17 години си го предвидел падот на Интер после Мурџо, така?
Ова и не беше тешко да се предвиди :coffee::icon_lol:

За репрезентација игра. А и као што рече Пеја моеше да прогуглаш а не вака да се бламираш. :kuracc:
Ти кажав не сум ја гледал Германија на Конфедерацииве. А сигурно нема да ја гледам во мртвата група што им е за СП 2018 со Сан Марино и Азербеjџан. xD

Пошто Аке со кука-манга фризурчето има фаца за некој што за година-две ќе вреди 45-50 милиони. :kuracc:
Аке си тера Руд Гулит филм. Ќе вреди.

Каванда филм.

Luis_Pedro_Cavandaclevifdotbe.jpg

Како оние домородците од Робинзон Крусо, уште една коска му фали. Т.е ИМ фали. :icon_mrgr:

п.с Пеја извини на смешнава слика бро. ;)

Аке си тера Руд Гулит филм. Ќе вреди.
Да те ебе Гуарин Фреди.

Него Пеја, не заборавај дека ја спомна и Сиена кога се дискутираше за пеналите на Рома. А Сиена испадната во Серија Ш лига, не постои како клуб веќе. :smirce:

Кога сме кај Гуарин, вчера продолжи договор со Шангај Шенхуа до крај на 2019та година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom