- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.587
- Поени од реакции
- 13.954
Mislis celziИнаку, сега кога заврши преодниот рок, убедливо најдобриот трансфер го направи Наполи, чисто да знаете.
Добро намалете малце, човек да ве чита ќе помисли за трампа чиста со Гвендузи направивте ипак 50 милиони не е мала сума. Јас не сакав да си замини за било која цена ама тоа е друг муабет.Им се деси Рамос со глава во 90+
50 милиони голема сума за, според тебе, најбитниот играч во тимот?Добро намалете малце, човек да ве чита ќе помисли за трампа чиста со Гвендузи направивте ипак 50 милиони не е мала сума. Јас не сакав да си замини за било која цена ама тоа е друг муабет.
Сега ќе има поголема минутажа за Љоренте кој после натпреварот со Ливерпул беше најдобар и најстандарден играч во тимот заедно со Парти.
Од тоа што гледам, Арсенал повеќе мака мачеше со креатива, а не со дефанзива. Според мене, Ауар им беше попотребен од Парти, но ајде, ке видиме. Ваљда планираат сега Себаљос да го турнат понапред, а Џака и Парти да играат зад него, со Вилиан како 10-ка исто.Одлична работа ќе заврши Арсенал со трансферот на Парти. Конечно асално ќе ја покријат таа критична позиција. Би требало доста да ги засили. Чудно беше што прво одеа на Ауар, а сметам дека Парти им беше побитен. На крај ете дури и они извадија пари кога видоа дека мора
Ливерпул супер работа заврши, Тотенхем супер работа заврши, Арсенал супер работа заврши, Евертон супер работа заврши, па и Сити си купи што им требаше, само останува Пеп да успее некако да ги среди во одбрана. Може секако да се спомнат и Вила, Лидс со 13 нови играчи, Волвс, Њукасл.Каква година таков и преоден рок! Освен Челзи кој натрупа напад и остави Силва да ја консолидира одбраната, никој друг не купи нешто уау! Се си остана во рамките на пресипување од шупло во празно. Како по обичај Јунајтед ја остави промајата десно, а Сити купува скапи дрва во одбрана. Евертон пријатно изненади со навремено засилување, очекувам и Арсенал да пркне . Сетики се осети кризата, и тоа дебело.
Мораше да игра ептен дефанзивно баш затоа што немаа таков играч според мене. Сега ќе може да префрли на 4-3-3 или 4-2-3-1 со Џака и Парти, а Себаљос/Вилиан пред нив. Не ми текнува кога последен пат Арсенал имаше баш доминантен играч во средина. А мислам дека и Џака иако супер си игра до сега под Артета, уште подобар ќе биде со играч како Парти до него. Би требало да имаат стабилна, избалансирана средина сега. Им требаше и јак креативец, ама очигледно не можеа и тоа и тоа.Од тоа што гледам, Арсенал повеќе мака мачеше со креатива, а не со дефанзива. Според мене, Ауар им беше попотребен од Парти, но ајде, ке видиме. Ваљда планираат сега Себаљос да го турнат понапред, а Џака и Парти да играат зад него, со Вилиан како 10-ка исто.
Ме натера да ги барам сите нивни трансфери, викам нешто сигурно сум пропуштил, нема шанси на напаѓачон Осимхен да мислиш..коа оно глеам ТиемуеИнаку, сега кога заврши преодниот рок, убедливо најдобриот трансфер го направи Наполи, чисто да знаете.
Короната трае негде од март месец. Барса е најпогодена екипа од глупоќа и неписменоќа, нешто што датира од 2016, 2017та година.Барса е најпогодената екипа од коронава. Стварно немаа пари за трансфер. На денешниве суми да немаш 25 мил за Депај...
Точно, после Нејмар се изгубиа, ама да не беше короната Барто сигурно ќр напраеше јаки трансфери пошо последна година му е... Сеа не може, има правило во водењето кај Барселона, може да дава пари од свој џеп за да го покрие минусот... така нешто беше.Короната трае негде од март месец. Барса е најпогодена екипа од глупоќа и неписменоќа, нешто што датира од 2016, 2017та година.