Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.374
Им се деси Рамос со глава во 90+ :pos:
Добро намалете малце, човек да ве чита ќе помисли за трампа чиста со Гвендузи направивте :) ипак 50 милиони не е мала сума. Јас не сакав да си замини за било која цена ама тоа е друг муабет.
Сега ќе има поголема минутажа за Љоренте кој после натпреварот со Ливерпул беше најдобар и најстандарден играч во тимот заедно со Парти.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.831
Поени од реакции
67.231
Добро намалете малце, човек да ве чита ќе помисли за трампа чиста со Гвендузи направивте :) ипак 50 милиони не е мала сума. Јас не сакав да си замини за било која цена ама тоа е друг муабет.
Сега ќе има поголема минутажа за Љоренте кој после натпреварот со Ливерпул беше најдобар и најстандарден играч во тимот заедно со Парти.
50 милиони голема сума за, според тебе, најбитниот играч во тимот?

Одлична работа ќе заврши Арсенал со трансферот на Парти. Конечно асално ќе ја покријат таа критична позиција. Би требало доста да ги засили. Чудно беше што прво одеа на Ауар, а сметам дека Парти им беше побитен. На крај ете дури и они извадија пари кога видоа дека мора (y)
Од тоа што гледам, Арсенал повеќе мака мачеше со креатива, а не со дефанзива. Според мене, Ауар им беше попотребен од Парти, но ајде, ке видиме. Ваљда планираат сега Себаљос да го турнат понапред, а Џака и Парти да играат зад него, со Вилиан како 10-ка исто.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.216
Каква година таков и преоден рок! Освен Челзи кој натрупа напад и остави Силва да ја консолидира одбраната, никој друг не купи нешто уау! Се си остана во рамките на пресипување од шупло во празно. Како по обичај Јунајтед ја остави промајата десно, а Сити купува скапи дрва во одбрана. Евертон пријатно изненади со навремено засилување, очекувам и Арсенал да пркне . Сетики се осети кризата, и тоа дебело.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Каква година таков и преоден рок! Освен Челзи кој натрупа напад и остави Силва да ја консолидира одбраната, никој друг не купи нешто уау! Се си остана во рамките на пресипување од шупло во празно. Како по обичај Јунајтед ја остави промајата десно, а Сити купува скапи дрва во одбрана. Евертон пријатно изненади со навремено засилување, очекувам и Арсенал да пркне . Сетики се осети кризата, и тоа дебело.
Ливерпул супер работа заврши, Тотенхем супер работа заврши, Арсенал супер работа заврши, Евертон супер работа заврши, па и Сити си купи што им требаше, само останува Пеп да успее некако да ги среди во одбрана. Може секако да се спомнат и Вила, Лидс со 13 нови играчи, Волвс, Њукасл.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.303
Sekoja cest za Chelsea odlicno se zasili. Tuku nikoj ne spomnuva deka i Dortmund napravi solidni transferi.

Meunier od PSZ za bez pari, Belgiski reprezentativec koj dosega odlicno se pokaza.
Bellingham, 25m EUR za 17 godisen Angliski talent koj vekje ima prvotimski status.
Reinier na saem kako backup igrac.
Plus tuka e Moukoko koj vo Noemvri pravi 16 godini i moze da igra za prv tim. Cela mladinska kariera igra so 3-4 godini postari i rastura.

Aj zimskite transferi kako Haaland i Can se desija pred Corona. Sepak moze

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Од тоа што гледам, Арсенал повеќе мака мачеше со креатива, а не со дефанзива. Според мене, Ауар им беше попотребен од Парти, но ајде, ке видиме. Ваљда планираат сега Себаљос да го турнат понапред, а Џака и Парти да играат зад него, со Вилиан како 10-ка исто.
Мораше да игра ептен дефанзивно баш затоа што немаа таков играч според мене. Сега ќе може да префрли на 4-3-3 или 4-2-3-1 со Џака и Парти, а Себаљос/Вилиан пред нив. Не ми текнува кога последен пат Арсенал имаше баш доминантен играч во средина. А мислам дека и Џака иако супер си игра до сега под Артета, уште подобар ќе биде со играч како Парти до него. Би требало да имаат стабилна, избалансирана средина сега. Им требаше и јак креативец, ама очигледно не можеа и тоа и тоа.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Инаку, сега кога заврши преодниот рок, убедливо најдобриот трансфер го направи Наполи, чисто да знаете.
Ме натера да ги барам сите нивни трансфери, викам нешто сигурно сум пропуштил, нема шанси на напаѓачон Осимхен да мислиш..коа оно глеам Тиемуе :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Барса е најпогодената екипа од коронава. Стварно немаа пари за трансфер. На денешниве суми да немаш 25 мил за Депај...
Короната трае негде од март месец. Барса е најпогодена екипа од глупоќа и неписменоќа, нешто што датира од 2016, 2017та година.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.296
Поени од реакции
4.225
Короната трае негде од март месец. Барса е најпогодена екипа од глупоќа и неписменоќа, нешто што датира од 2016, 2017та година.
Точно, после Нејмар се изгубиа, ама да не беше короната Барто сигурно ќр напраеше јаки трансфери пошо последна година му е... Сеа не може, има правило во водењето кај Барселона, може да дава пари од свој џеп за да го покрие минусот... така нешто беше.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Прочитав и не ми е проверено дека 5м од 50те одат кај Леганес или од кај и да бил купен Парти.

Kajgana Shop

На врв Bottom