Не.Само јас не знам кој е Арамбари?
Барса е најпогодената екипа од коронава. Стварно немаа пари за трансфер. На денешниве суми да немаш 25 мил за Депај...Ама и овие Барса колку се луди.
Не се ослободија од Дембеле, не го земаа Депај.
Се ослободија од Тодибо, нема да го земат Ерик Гарсија од Сити.
Некаде прочитав дека станува збор за 180м фунти загуба, што е премногу.Ние сме тука негде со 140м загуба, Арсенал исто некаде прочитав дека се во загуба околу 100м.Барса е најпогодената екипа од коронава. Стварно немаа пари за трансфер. На денешниве суми да немаш 25 мил за Депај...
Логично, најголеми стадиони плус најскапи влезнициНекаде прочитав дека станува збор за 180м фунти загуба, што е премногу.Ние сме тука негде со 140м загуба, Арсенал исто некаде прочитав дека се во загуба околу 100м.
Мастерклас на Барто за последен пат ко претседател ај бар за последниов поарно што не дојде, ем е дрво ем каталонец, дојди избркај го до крај на живот од клубот. Го гледам во репрезентација со бускец и компанија, нагон на повраќање одма, уште еден член на кланот ќе беше. Штета за Депај, за мутавиот Гризман е Пеле.Ама и овие Барса колку се луди.
Не се ослободија од Дембеле, не го земаа Депај.
Се ослободија од Тодибо, нема да го земат Ерик Гарсија од Сити.
Го предвидов Парти уште тогаш.Де бе па и ти, само дискутираме. Ќе го земат на крај секако, загреани се многу. Како што ќе прогресира трансфер периодот, ќе напредуваат во наоѓање заеднички јазик. Мислам дека ќе ја платат клаузулата на крај, сега само опипаваат терен.
Ама ќе им биде проблем да го шитнат Гендузи за добра пара, памти ми зборов.
Како бе не ?Само јас не знам кој е Арамбари?
Искрено го гуглав. Три сезони бил стандарден во Герафе, ама јас Гетафе 2 пати годишно ако ги гледам (против Реал) и толку. А ваљда не се истакнал толку за да го запамтам.Како бе не ?