Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
У целава оваа фрка на никој не му текна што ќе праи Меси со апартманите во Милано... џабе ги купи чоекот.
Чекаме информација од неколку италијански новинари кои потврдија за апартманите.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Не шири fake news. :D

Реал негира :D
Не е ново ова, знам уште лани англиските новинари пренесоа дека вкупно трансферот може да испадне околу 140 милиони фунти, и ова се поклопува со тоа, а бројките се дознаваат поради некој судски процес па не верувам да лажат.
Во секој случај тешко дека ќе се исплати се, ама доволно се иницијалните 100 милиони евра и тие 30 во лесно остварливи бонуси (15 ваљда се тие за освојување лига што се збореа).
Спремете се за газење во втората сезона :cool:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не го разбирам чувството на задоволство на навивачите на некој клуб ако продадат играч за поскапо, или ако купат играч за поефтино. Сериозно, арни сте со умот?

Јас утре да разберам дека Јунајтед платил 150 милиони за Санчо ќе бидам презадоволен, ќе се пополни најголемата дупка во екипата. Мене пари нити ми доаѓаат од клубот, ниту им давам. Се што имам од навивањето е да се израдувам ако мојот клуб победи, и да го работам малку @Донев ако Челзи изгуби.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.398
Спремете се за газење во втората сезона :cool:
Ако мислиш на Хазард, шанса нема, умре тој играч.
Муние му го еба остатокот од кариерата. Како минатава сезона, така и оваа очекувам да има контиунирано проблеми со зглобот и да отсуствува по 1-2 месеци во сезоната поради повреда на зглобот.
Самиот Мартинез, тренерот на Белгија, кажа дека зглобот на Хазард ќе треба да се санира пред и после секој натпревар.
Баш поради болките, човекот веќе не може да издржи 90 минути натпревар на високо ниво.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ако мислиш на Хазард, шанса нема, умре тој играч.
Муние му го еба остатокот од кариерата. Како минатава сезона, така и оваа очекувам да има контиунирано проблеми со зглобот и да отсуствува по 1-2 месеци во сезоната поради повреда на зглобот.
Самиот Мартинез, тренерот на Белгија, кажа дека зглобот на Хазард ќе треба да се санира пред и после секој натпревар.
Баш поради болките, човекот веќе не може да издржи 90 минути натпревар на високо ниво.
Видов, ептен ќе ми е криво ако поради тоа не игра веќе на врвно ниво, ама би требало со пазење да не е голем проблем.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Да имаше Меси АГЕНТ за агент, целава ситуација ќе поминеше подобро.

Не знаев дека уште татко му' му е агент, ти ебам јужноамериканците глупи, што си ги земаат браќата, татковците или сопругите (здр Икарди) за агенти а истите појма немаат ни од фудбал ни од менаџирање.

Иди земи потпиши со некој ко Мендеш, Раиола и остали ајкули, не вака процентот го зема фамилијата да испере пари у Аргентина...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
У целава оваа фрка на никој не му текна што ќе праи Меси со апартманите во Милано... џабе ги купи чоекот.
Не било проблем, ќе ги продадел и ќе купел со парите голем апартман во Барселона за во него да живее Нејмар после алл инот на Барса за него.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.996
Поени од реакции
19.347

Сериозно го објавија ова? :facepalm:

Да, прееска го гледав целото интервју ама на Шпански е ме мрзи да преведвам, ако го најди некој со превод нека го сподели.
На кратко, кажува дека сите шпекулации за негово заминување беа вистинити, дека поразот од Баерн бил тежок удар за него и му требало време па затоа не се огласи до сега.
Бил решен да го напушти клубот затоа што сметал дека е моментот за чекор напред, сакал нов предизвик а во клубот била потребна свежа крв.
Не биле никогаш парите во прашање затоа што сметал дека кога и да посакал да напушти ќе заработел многу повеќе во друг клуб.
Барса бил клубот на неговиот живот и никогаш не би дозволил да оди на суд против нив.
Исто така посочи дека бил разочаран од многу личности, што од фанови што од внатре во клубот, индиректно го кажа ова, демек многу невистини се зборале за неговото заминување.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Да, прееска го гледав целото интервју ама на Шпански е ме мрзи да преведвам, ако го најди некој со превод нека го сподели.
На кратко, кажува дека сите шпекулации за негово заминување беа вистинити, дека поразот од Баерн бил тежок удар за него и му требало време па затоа не се огласи до сега.
Бил решен да го напушти клубот затоа што сметал дека е моментот за чекор напред, сакал нов предизвик а во клубот била потребна свежа крв.
Не биле никогаш парите во прашање затоа што сметал дека кога и да посакал да напушти ќе заработел многу повеќе во друг клуб.
Барса бил клубот на неговиот живот и никогаш не би дозволил да оди на суд против нив.
Исто така посочи дека бил разочаран од многу личности, што од фанови што од внатре во клубот, индиректно го кажа ова, демек многу невистини се зборале за неговото заминување.
Абе знам го гледав интервјуто, друго ми беше муабетот. Баш ради тоа, не им е срам на овие од Барса ова да објавуваат?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.996
Поени од реакции
19.347
Абе знам го гледав интервјуто, друго ми беше муабетот. Баш ради тоа, не им е срам на овие од Барса ова да објавуваат?
Оперирани се од срам тие :D
Автоматски споено мислење:

Гледав хајлајтс од Хавертц, скоро сите голови му се од онака од прва, финишот му е 100 %
Ќе бидат интересни за следење Челзи, само не знам со голман и штопер шо напраја, мора да пазарат.
Уствари нека не пазарат, ќе си ја пишиме 5+ на секое, да видиме некој ќар и ние сиротите :D

Член од
17 август 2009
Мислења
3.679
Поени од реакции
5.307
Нека му е со среќа на Меси цела сезона со Куман. И нека му е со среќа на Бартомеу глупиот цела сезона хејт од Меси.

Kajgana Shop

На врв Bottom