Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Не го разбирам чувството на задоволство на навивачите на некој клуб ако продадат играч за поскапо, или ако купат играч за поефтино. Сериозно, арни сте со умот?

Јас утре да разберам дека Јунајтед платил 150 милиони за Санчо ќе бидам презадоволен, ќе се пополни најголемата дупка во екипата. Мене пари нити ми доаѓаат од клубот, ниту им давам. Се што имам од навивањето е да се израдувам ако мојот клуб победи, и да го работам малку @Донев ако Челзи изгуби.
Ама затоа трубиш цело време за Дембеле и Кутињо за колку пари биле купени, дека не е битно. Или ние другите за Погба.
Автоматски споено мислење:

Си имавте вие најскапо засилување во Кепа. Глупо би било некој да му го земе приматот на еден таков генијален трансфер.
Шо е битно колку пари е Кепа купен, не ги дадоа од џеб парите фановите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Јас утре да разберам дека Јунајтед платил 150 милиони за Санчо ќе бидам презадоволен, ќе се пополни најголемата дупка во екипата. Мене пари нити ми доаѓаат од клубот, ниту им давам.
Ама задутре немој да плачеш ако немате пари за лев бек. :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ама затоа трубиш цело време за Дембеле и Кутињо за колку пари биле купени, дека не е битно. Или ние другите за Погба.

Шо е битно колку пари е Кепа купен, не ги дадоа од џеб парите фановите.
Тоа врска нема едно со друго. Кога некој друг клуб ќе потроши многу пари на флоп, тоа е едно од поголемите задовоства во целата приказна со навивањето, да ги дупиш за тоа. Инаку, се разбира дека не ми е гајле за туѓи пари.

Ама задутре немој да плачеш ако немате пари за лев бек. :D
Си имаме ние лев бек. :love: Малку полничок е, ама брка работа.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.635
Поени од реакции
8.211
Види друг е муабетот: Бегајте бе купивте 140 миљонски ѓуптин за петипол утакмици или 100 миљонскиот гаѓач на реклами, а сосема друг е не бе не сме платиле толку, поефтин е или брееј 120 милиона ќе им земеме на овие за дете!
И сам сваќаш дека првото е ребрање, оти сте или сме ја утнале работата и не сме добиле квалитетна престава покрај толку фрлени пари. Второто пак е чисто балканска работа, кој колку што купил :facepalm: Чур ти куе, тебе ти е важно да ти се прават ќејфови од гледање фудбал, не од ќарот на некој си таму евреи, на кои ни името не им го знаеш понекогаш!
Мене не ми смета што Погба го платија 100 милиони, ми смета што се влече како клашна по терен!
Макар што во овој глув период и сфатливо е да се прават такви муабети, колку да пројде време;)

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.106

Што е планот со Брустер дај нека го пратат на позајмица, ќе се најде за ФПЛ :)
Јувентус заинтерсиран за Кавани

Последно уредено:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Значи дефинитивно ништо не е за верување додека не е официјално од клубот...колку што памтам се отепаа од трубење медиумите дека Кавани е веќе играч на Бенфика,дека Суарез е веќе играч на Јувентус...сега Јувентус бил заинтересиран за Кавани?..wtf

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Значи дефинитивно ништо не е за верување додека не е официјално од клубот...колку што памтам се отепаа од трубење медиумите дека Кавани е веќе играч на Бенфика,дека Суарез е веќе играч на Јувентус...сега Јувентус бил заинтересиран за Кавани?..wtf
Дека Кавани е во преговори со Бенфика.
Дека Суарез е договорен со Јуве, ама мора прво да го среди договорот со Барса.
Дека Јуве се заинтересирани за Кавани затоа што се одолговлекува работата со Барса и Суарез.

Јас вака читав.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Кавани им барал тригодишен договор на Бенфика по 10 милиони, затоа се откажале, наводно.

Како и да е, ако Јувентус е спремен на Суарез да му плаќа иста сума, нема проблем за Кавани, кога е сто пати подобра варијанта за нив, а и најдобар е од сите спомнувани, требаше директ на него да одат. Е сега, лошата работа е што ќе ни го остават Суарез нас :mad:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Кавани изјави дека освен во Наполи не сака да игра за друг тим во Италија.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Кавани изјави дека освен во Наполи не сака да игра за друг тим во Италија.
Многу рекле па се покајале, дајте му 10 по сезона пешки ќе тргне.

Само информацијата доаѓа од Ди Марцио, па не треба ептен да се зема како најточна, штанца статии секакви, голем број неточни.

Kajgana Shop

На врв Bottom