- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Чекаме информација од неколку италијански новинари кои потврдија за апартманите.У целава оваа фрка на никој не му текна што ќе праи Меси со апартманите во Милано... џабе ги купи чоекот.
Чекаме информација од неколку италијански новинари кои потврдија за апартманите.У целава оваа фрка на никој не му текна што ќе праи Меси со апартманите во Милано... џабе ги купи чоекот.
Ќе ги рента на букинг, за фановите на Интер попуст 30 %У целава оваа фрка на никој не му текна што ќе праи Меси со апартманите во Милано... џабе ги купи чоекот.
Реал негираНе шири fake news.
Ако мислиш на Хазард, шанса нема, умре тој играч.Спремете се за газење во втората сезона
Видов, ептен ќе ми е криво ако поради тоа не игра веќе на врвно ниво, ама би требало со пазење да не е голем проблем.Ако мислиш на Хазард, шанса нема, умре тој играч.
Муние му го еба остатокот од кариерата. Како минатава сезона, така и оваа очекувам да има контиунирано проблеми со зглобот и да отсуствува по 1-2 месеци во сезоната поради повреда на зглобот.
Самиот Мартинез, тренерот на Белгија, кажа дека зглобот на Хазард ќе треба да се санира пред и после секој натпревар.
Баш поради болките, човекот веќе не може да издржи 90 минути натпревар на високо ниво.
Не било проблем, ќе ги продадел и ќе купел со парите голем апартман во Барселона за во него да живее Нејмар после алл инот на Барса за него.У целава оваа фрка на никој не му текна што ќе праи Меси со апартманите во Милано... џабе ги купи чоекот.
Да, прееска го гледав целото интервју ама на Шпански е ме мрзи да преведвам, ако го најди некој со превод нека го сподели.
Сериозно го објавија ова?
Абе знам го гледав интервјуто, друго ми беше муабетот. Баш ради тоа, не им е срам на овие од Барса ова да објавуваат?Да, прееска го гледав целото интервју ама на Шпански е ме мрзи да преведвам, ако го најди некој со превод нека го сподели.
На кратко, кажува дека сите шпекулации за негово заминување беа вистинити, дека поразот од Баерн бил тежок удар за него и му требало време па затоа не се огласи до сега.
Бил решен да го напушти клубот затоа што сметал дека е моментот за чекор напред, сакал нов предизвик а во клубот била потребна свежа крв.
Не биле никогаш парите во прашање затоа што сметал дека кога и да посакал да напушти ќе заработел многу повеќе во друг клуб.
Барса бил клубот на неговиот живот и никогаш не би дозволил да оди на суд против нив.
Исто така посочи дека бил разочаран од многу личности, што од фанови што од внатре во клубот, индиректно го кажа ова, демек многу невистини се зборале за неговото заминување.
Оперирани се од срам тиеАбе знам го гледав интервјуто, друго ми беше муабетот. Баш ради тоа, не им е срам на овие од Барса ова да објавуваат?