Фудбалски/трансфер дискусии

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
ама како така 7 коеф, ама купи куќа во Милано со поглед на резиденцијата на Интер, ама како...
ама чекај, татко му веќе бил во Милано, ама данокот во Италија, ама куќата што ја купил, ама сопствениците што побарале пари од претседателот на Кина, ама ... ама Интер.... :place::place::place:
ama cekaj, neli vo Inter ke odese kaj bratot Lautaro?
Cekaj malku, ne sfajkam, neli kupi kikja vo Milano so pogled na sedisteto na Inter?
У реду е, сфативме.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Бернардо + Хесус + Гарсија + 100 милиони мислам дека е лоша зделка за Сити,ќе изгубат добри фудбалери.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.002
Поени од реакции
19.354
Бернардо + Хесус + Гарсија + 100 милиони мислам дека е лоша зделка за Сити,ќе изгубат добри фудбалери.
Овој Гарсија појма немам шо фудбалер е, ама Хесус не покажа ништо посебно од како е во Сити, не ме сфаќајте погрешно не викам дека е лош фудбалер ама не е материјал за во Сити да игра прва постава.
Бернардо да, и појма немам оти Пеп го играше на клупа последно време

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Топ зделка е тоа за Сити, ќе го добијат Меси, а ќе ги изгубат Бернардо на чие место ќе игра Меси, дебело преценетиот Хесус и непостоечкиот Гарсија.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.755
Поени од реакции
17.654
Па еве срединава да ја земиме, додека минативе сезони таму играа играчи како Пирло, Погба, Видал, Пјаниќ, Матуиди, Маркизио, Кедира сега се Артур, Бентанкур, Рабио, Ремзи, Мекензи, се римуваат овие племе име ебам :pos: не знам за тебе, ама мене оваа средина ми е неспоредлива со горенабројаните. Можда ќе ги биде и овие, ама кога веќе го носиш Роналдо за успех во ЛШ, бар обезбеди му искусен и јак тим позади, вака ЛШ ќе остане само сон.
Истиот тој Пјаниќ до лани и пред некој месец го викавте просек. Сега во иста реченица со Видал, Пирло итн...

Барса 3 пати беше одбиена за Бентанкур ама небитно :)

А за МекКени не го знам ама е млад, иди на позајмица 3мил и можен откуп. Тука не гледам ништо лошо.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Avionot so koj patuval Messi za na odmor na Ibiza, skrsnal od patot i zavrsil vo Milano... Se ocekuvaat medicinski pregledi vo ponedelnik...

Here we go :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.228
Поени од реакции
13.142
Кој го пушти сладоледов на најјако нека го намали малку,во спротивно ќе поцркаме од мега-јакиов хумор кој го сее низ кајганава.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398

Хесус е послаб и од Инхеаначо, ништо Сити нема да изгуби, Бернардо пола сезона на клуба ја преседе.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.755
Поени од реакции
17.654
Трампа беше тоа со Ракитич, ниту вие ке добиевте ниту ние.
Лани имаше летото понуда од 40мил плус бонуси и зимата исто. После испаднаа гласините за трампа со Ракитич.

И не, вие ќе добиевте ние ќе изгубивме. Кој го гледал Бентанкур сезонава знај сокаков потенцијал располага и како изигра, само што наполна 23 год.

M

Mayavin

Гостин
Лани имаше летото понуда од 40мил плус бонуси и зимата исто. После испаднаа гласините за трампа со Ракитич.

И не, вие ќе добиевте ние ќе изгубивме. Кој го гледал Бентанкур сезонава знај сокаков потенцијал располага и како изигра, само што наполна 23 год.
Абе ја мислам дека го помешав со Бернадески, за него беше муабетот знам цел фан клуб Јуве го плукаше. :pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom