Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
14 април 2012
Мислења
32.830
Поени од реакции
67.220
Aватаров ме потсети, ако оди во Сити дефинитивно Меси, да сум јас овој од твојов аватар, идам директ за Торино, им го нудам Погба на Јуве за Роналдо, ако сакаат добро ако не бланко на Роналдо, после одам до Мадрид го собирам Марсело, и уз пат ги земам потребните штопер и средњак.

Дури и да не му испарирам со тоа на Сити резултатски, финансиски ќе профитирам до небеса. И самата ФА мислам би му понудила пари на Јунајтед да го земе Роналдо назад ако Меси оди во другиот дел од Манчестер. Гледаноста каква што е сеа, ќе експлодира уште трикратно повеќе.

Пошто реално, уште 2-3 години може финансиски (како и резултатски) да се профитира од Роналдо и Меси. Веќе им чукаат на врата новиве дечки и на маркетиншки план. Нејмар е глобално веќе скоро на исто ниво како овие двајца, Мбапе е препоулализиран кај индо-кина-арапите, Дејвис и Пулишиќ во Северна Америка итн... Така да Меси и Роналдо во иста лига наредните 2-3 сезони би бил еден фајнл бум.
Ed Woodward's wet dream. Да не беше коронката, можеби и ке пробаше нешто слично.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.671
Поени од реакции
14.552
Кој е па овај сеа, ко дом за сираци е Серие А
Да, дека Пепе во Лил беше ултра-популарен и познат на Марс, Плутон, Проксима Кентаур и по некој астероид.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Какви трансфери прави Јуве, да го видиш составон без напад, ќе си речиш Џенова е :D

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Какви трансфери прави Јуве, да го видиш составон без напад, ќе си речиш Џенова е :D
Какви трансфери прави? Може да објасниш? Роналдо, Де Лихт, Демирал, Рабио, Кулушевски, Артур какви трансфери се?

А ова со составот без напад бил како од Џенова нема да го коментирам. :facepalm:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не, сериозно, кој е овај?
Автоматски споено мислење:

Какви трансфери прави? Може да објасниш? Роналдо, Де Лихт, Демирал, Рабио, Кулушевски, Артур какви трансфери се?

А ова со составот без напад бил како од Џенова нема да го коментирам. :facepalm:
Во една реченица го стави како ист пример трансферот на Роналдо и трансферот на Рабио?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.589
Поени од реакции
59.351
Не, сериозно, кој е овај?
Автоматски споено мислење:

Во една реченица го стави како ист пример трансферот на Роналдо и трансферот на Рабио?
Знам дека подолго време игра редовно за Шалке, репрезентативец е на САД (не дека е тешко да фатиш место во САД).
Околу квалитетите нема да коментирам, не го познавам многу. Но, штом прави трансфер во Јуве, а не во Баерн значи не издоминирал во Бундес. :D

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Да. Што е проблемот со трансферот на Рабио? Не ги споредувам како играчи и како трансфери у ниеден аспект, ама тоа не значи дека е лош трансферот на Рабио.

Последно уредено:
Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954

Па еве срединава да ја земиме, додека минативе сезони таму играа играчи како Пирло, Погба, Видал, Пјаниќ, Матуиди, Маркизио, Кедира сега се Артур, Бентанкур, Рабио, Ремзи, Мекензи, се римуваат овие племе име ебам :pos: не знам за тебе, ама мене оваа средина ми е неспоредлива со горенабројаните. Можда ќе ги биде и овие, ама кога веќе го носиш Роналдо за успех во ЛШ, бар обезбеди му искусен и јак тим позади, вака ЛШ ќе остане само сон.

Kajgana Shop

На врв Bottom