Фото берза [помош при избор на фотоапарат]

Член од
22 мај 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Prodavam NIKON D70 so objektiv 18-55 DX. Aparatot e koristen samo za licni potrebi. Ima napraveno 11.000 okinuvanja. Pred mesec dena e kompletno iscisten vo Refot(senzor, objektiv). Normalno so nego odi polnac kabli kartica 1G torbica. Cena 370evra ama i malku pazar.

Zaboraviv da kazam deka ima i dva filteri za objektivot( UV +?)
Kontakt telefon: 075 541 080

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
I jas poveke bev za Nikon, no si rekov sepak da pobaram mislenje i od poiskusni. :)
Fala vi mnogu.:smir:

Член од
22 јуни 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0

Canon 20D + 18-55mm objektiv + 580ex blic, od foto studio mn malku koristeni so pomalku od 10000 strakanja, socuvana i kutija i site upatstva skoro kako nov... cena po dogovor - 070-827-598 .. posle 19h. ve molam

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Продавам Canon EOS 400D, само тело. Купен ми е пред 9 месеци. Со сигурност тврдам дека е сочуван комплетно, бидејќи само јас го имам користено. Цената некако не можам да ја одредам со оглед на тоа дека јас го купив околу 40.000 денари, а сега на ново е 27.999 денари. Па ако е некој заинтересиран да го купи слободно нека ми даде понуда. Поздрав:smir:
Ти пишав ПП, и чекам одговор :helou:..

А еве и нешто за сите....купувам нешо како овој Canon со цена до 350 - 400 евра...:vozbud:

ПС. забораив да кажам, преферирам само тело (се разбира ако е со се што идело со него во кутијата)

Член од
5 ноември 2008
Мислења
33
Поени од реакции
4
Nikon d60

Nekoj da ima nekakov komentar za aparatov. Go ima niz Skopje vo kit varijanta so objektiv 18 - 55 mm. Sakam da zemam pa bi mi bilo od pomos da mi kazete nesto za nego.
JAs gi imam procitano negovite specifikacii, no sakam da spodelam mislenje so direktnite korisnici. Da go kupuvam ili ke se zaebam???

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Nekoj da ima nekakov komentar za aparatov. Go ima niz Skopje vo kit varijanta so objektiv 18 - 55 mm. Sakam da zemam pa bi mi bilo od pomos da mi kazete nesto za nego.
JAs gi imam procitano negovite specifikacii, no sakam da spodelam mislenje so direktnite korisnici. Da go kupuvam ili ke se zaebam???
Океј апаратче, DSLR ко DSLR. Објектив кул, блицот солиден. Ако ти се фотка земи си го :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.984
Најпродаваниот SLR во entry level класата како во светски рамки, така и во Македонија.
Солиден избор.

Член од
6 септември 2007
Мислења
190
Поени од реакции
49

Земај нема да зажалиш!

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72

планирам да земам ваков.
да не има некој користено?
некој коментар за него?

фала однапред :)

Kajgana Shop