Добро знам дека го немаш оригиналното ДВД, ама у главном пред да се гледаат некои филмови отприлика знаеш што се очекува.Neznam so te buni, odkaj da znam e source code muabet? Ne gledam trejleri kako i mnogu drugi.
Go nemam origi alnoto dvd takodze.
Еве и Божино (или друг беше) докажува дека сум у правоПа драгонски го пиша истото уште кога излезе тогаш филмот, и сега мора да го правда![]()
Не сум сигурен дали мене или сам се брани.Па драгонски го пиша истото уште кога излезе тогаш филмот, и сега мора да го правда![]()
Ok ajde, da ideme po taa logika. Kako Edge of Tomorrow kazuva deka e so loop finta?Добро знам дека го немаш оригиналното ДВД, ама у главном пред да се гледаат некои филмови отприлика знаеш што се очекува.
Пример: Guardians of the galaxy и самото име ти кажуваИли еве Gone Girl ја немам ни читано книгата, немам ни трејлер изгледано ама се сфаќа дека жена му на Бен Афлек е исчезната, и не се смета ова за спојлерСе работи за група што има авантури во Галаксијата. И има дрво што знае само 3 збора, што секако си го сфатил од интернетов. Ова се случува 15 минути-20 into the movie.Дали е спојлер?![]()
Епа земале снимка од Yify што ги линкате на темава. Затоа линкајте само леџит торенти.Нинџа желките интересни , не е нешто посебно , но за тепање време добри се.
Али што е со милениум ,последниот пат кога гледав 3Д каде каде беше подобра сликата, сеа темна ,матна... катастрофа.
kazi im, toj megju ofcite koga se krie i ofcata ke mu se izmoca vo oko.... ups se izvinuvam za spojleri.Inace neznam zaso go ispofalivte Chef olku, dobro filmce e, ama voopsto ne e smesen.
Million ways to die in the west se iznasmeavme so brat mi.
Recimo.
грешка си веќе го има на кристал слика.Оној снимок за Х Мен од кикес што е 4 гб не го симнувајте. Крш е. Уште нема добра снимка. Лошо осветлување, камера, катастрофа.