Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Па драгонски го пиша истото уште кога излезе тогаш филмот, и сега мора да го правда :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Neznam so te buni, odkaj da znam e source code muabet? Ne gledam trejleri kako i mnogu drugi.

Go nemam origi alnoto dvd takodze.
Добро знам дека го немаш оригиналното ДВД, ама у главном пред да се гледаат некои филмови отприлика знаеш што се очекува.
Пример: Guardians of the galaxy и самото име ти кажува
Се работи за група што има авантури во Галаксијата. И има дрво што знае само 3 збора, што секако си го сфатил од интернетов. Ова се случува 15 минути-20 into the movie.Дали е спојлер?
Или еве Gone Girl ја немам ни читано книгата, немам ни трејлер изгледано ама се сфаќа дека жена му на Бен Афлек е исчезната, и не се смета ова за спојлер :D[DOUBLEPOST=1410024432][/DOUBLEPOST]
Па драгонски го пиша истото уште кога излезе тогаш филмот, и сега мора да го правда :D
Еве и Божино (или друг беше) докажува дека сум у право :D

H

HoT IcE

Гостин
Оној снимок за Х Мен од кикес што е 4 гб не го симнувајте. Крш е. Уште нема добра снимка. Лошо осветлување, камера, катастрофа.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.709
Поени од реакции
34.251
Добро знам дека го немаш оригиналното ДВД, ама у главном пред да се гледаат некои филмови отприлика знаеш што се очекува.
Пример: Guardians of the galaxy и самото име ти кажува
Се работи за група што има авантури во Галаксијата. И има дрво што знае само 3 збора, што секако си го сфатил од интернетов. Ова се случува 15 минути-20 into the movie.Дали е спојлер?
Или еве Gone Girl ја немам ни читано книгата, немам ни трејлер изгледано ама се сфаќа дека жена му на Бен Афлек е исчезната, и не се смета ова за спојлер :D
Ok ajde, da ideme po taa logika. Kako Edge of Tomorrow kazuva deka e so loop finta?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.122
Поени од реакции
9.070
Нинџа желките интересни , не е нешто посебно , но за тепање време добри се.
Али што е со милениум ,последниот пат кога гледав 3Д каде каде беше подобра сликата, сеа темна ,матна... катастрофа.
Епа земале снимка од Yify што ги линкате на темава. Затоа линкајте само леџит торенти. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.709
Поени од реакции
34.251
Inace neznam zaso go ispofalivte Chef olku, dobro filmce e, ama voopsto ne e smesen.
Million ways to die in the west se iznasmeavme so brat mi.
Recimo.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
X-men noviot, papapapa kolku e samo dobar (y). Kade kade mene mi e podobar od first class. Kristalna 9ka.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.237
Поени од реакции
8.340
Оној снимок за Х Мен од кикес што е 4 гб не го симнувајте. Крш е. Уште нема добра снимка. Лошо осветлување, камера, катастрофа.
грешка си веќе го има на кристал слика.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Triangle (2009)

She dies in a car accident while going to the yacht,. because she was a mean mother , her soul never finds peace in the hereafter realm and she's punished eternally to go in and endless loop to live over and over again until she accepts her wrongdoings, this loop resets every time she fells asleep in the yacht and becomes amnesiac.

Како и да е филмов и понатаму неможе да лови врвови

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Еве го тизер трејлерот за филмот што зборувавме назад, делува интересно па ќе видиме што ќе излезе од ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom