Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Хммм, не беше ти тој што застануваше во одбрана на девојките заради наводни стереотипи? :D
Ваљда не ? Шо знам не ми текнува, ај потсети ме на што мислиш ?

А и не е само девојки, Hot Ice и другари да слушал ќе се заебел гледајќи некој филм како... шо знам Проџект Х на пример.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.335
Во цинеплекс нема теорија да идам , ја од еден крај на Скопје да се стегнам да отидам на друг крај нема теорија. Башка ѓавол ипол ке ме кошта
не заебавај и ти сега
карта автобуска 100ден.
карта за во кино 250
= 350

H

HoT IcE

Гостин
Не бе, project X > Neighbours каде, каде. Овај ептен тапа и исфорсиран ми беше, на проектот бар добар саундтрак и кадри имаше.

H

HoT IcE

Гостин
Евентуално за Mad Max Fury Road следната година би дал некој денар повеќе да идам у Синеплекс, за другово, не фала. Скапо е многу, посебно за нас од другиве градови. Пример, еве у Куманово неаме кино, мора у Скопје, автобуска карта натака навака ти е 200 денари, плус градски превоз до Синеплекс 50, плус карта, плус сок, плус нешто да грицнеш, и ко ќе видиш не ти се исплати воопшто. Сосема друга приказна е и со авто, дури и поскапо излегува.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Се токмам да го гледам Spirited Away. Да ве прашам за совет, дали да го гледам оригинал на јапонски или со англиски dub?

W

wicked_1

Гостин
Се токмам да го гледам Spirited Away. Да ве прашам за совет, дали да го гледам оригинал на јапонски или со англиски dub?
Јапонски, попрецизно одговара на зборењето и гестикулации на ликовите.[DOUBLEPOST=1410012050][/DOUBLEPOST]Единствено проблемот е што малце ќе пропушташ од дејствијата, ама барем точно е преведено, како што читав со англискиот даб се изменети или скратени голем дел од дијалозите.

Последно уредено:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Edge of tomorrow кул филмче.
Баш нешто како коа играм GeТеА и ме скинат, и се будам до најблиската болница. Аген ен' аген.

Последно уредено од модератор:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Drzi se do muzika.
Mi go spojlna plotot. Pojma nemav. -.-
Добро бе уште ова го сметате за спојлер ?
Ова е исто како за спојлер да сметате дека Godfather филм за
мафијата

Дури и на оригиналното ДВД/БлуРеј насловот на филмот го нема ама го има мотото на филмот што се наоѓа и на постерот, трејлерот и се останато...не заебавајте ова уопште не е спојлер....

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.691
Поени од реакции
34.207
Добро бе уште ова го сметате за спојлер ?
Ова е исто како за спојлер да сметате дека Godfather филм за
мафијата

Дури и на оригиналното ДВД/БлуРеј насловот на филмот го нема ама го има мотото на филмот што се наоѓа и на постерот, трејлерот и се останато...не заебавајте ова уопште не е спојлер....
Neznam so te buni, odkaj da znam e source code muabet? Ne gledam trejleri kako i mnogu drugi.

Go nemam origi alnoto dvd takodze.

Kajgana Shop

На врв Bottom