Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Да ме прашаше некој која глумица ја замислувам во главата улога на мојот омилен филм веднаш ќе кажев Џулија Робертс :love:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Не најдов убава снимка ,ако имаш ,пушти линк пп
The Two Faces of January 2014 720p HDRip x264 AC3 5 1-RARBG

neznam kakov e kvalitetot na snimkata, jas go gledav ovde

The.Two.Faces.of.January.2014.HDRip.XviD.AC3-EVO

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Излезе добра снимка за X-Men најновиот?
X-Men Days of Future Past 2014 1080p WEB-DL DD5 1 H264-RARBG

15 hours ago..

него, дека Битола ми е предалеку да одам да гледам проекции, има шанси само за До Балчак да тркнам, еве ви некои од филмовите кои ќе бидат прикажани торенти, што мислам вреди да се изгледат!

(торентите ги ставив во насловите на филмовите, ваљда може така а?)
1. Still the Water (новиот филм на Наоми Кавасе, филмот беше во натпреварувачката категорија на Кан, според трејлерот се работи за одлична романтична јапонска драма, мислам дека не може да биде утка)
2. Concrete Night (вчера објавија дека ова ќе биде финскиот кандидат за Оскар годинава, морам да признаам делува доста интересно, го симнав и сниман е во црно бела боја плус лајк од мене)
3. Black Coal, Thin Ice (добитникот на Златна мечка во Берлин, се работи за кинески филм, исто мислам дека овој може да биде сериозен кандидат за Оскар)

патем, Inside Llewyn Davis:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: сега вака ми гласи топ 3 од Коен: 1. No Country for Old Men 2. Inside L.Davis 3. Fargo/Barton Fink

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Нинџа желките интересни , не е нешто посебно , но за тепање време добри се.
Али што е со милениум ,последниот пат кога гледав 3Д каде каде беше подобра сликата, сеа темна ,матна... катастрофа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Нинџа желките интересни , не е нешто посебно , но за тепање време добри се.
Али што е со милениум ,последниот пат кога гледав 3Д каде каде беше подобра сликата, сеа темна ,матна... катастрофа.
Мизерни се Милениум, боље дај 50-60 денари плус, оди у Синеплекс, подобро ќе ти биде...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Neighbours.
неколку мои пријателки ми го пофалија како одличен избор за комедија
Well there's your problem[DOUBLEPOST=1409962932][/DOUBLEPOST]
Well there's your problem

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мизерни се Милениум, боље дај 50-60 денари плус, оди у Синеплекс, подобро ќе ти биде...
Во цинеплекс нема теорија да идам , ја од еден крај на Скопје да се стегнам да отидам на друг крај нема теорија. Башка ѓавол ипол ке ме кошта

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
Во цинеплекс нема теорија да идам , ја од еден крај на Скопје да се стегнам да отидам на друг крај нема теорија. Башка ѓавол ипол ке ме кошта
A mene od Strumica? :D
Zatoa idam samo 2 do 3 pati godisno, na najgolemite blokbasteri obicno. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom