Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
The Hunger Games: Catching Fire имаше моменти во филмот кои ме потсетија на играта Half-Life 2. Главно мислам на она што се случуваше во 12те зони, потоа леталата, па униформите на армијата и сл. Вториот дел пак ме потсеќаше на LOST.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
12 Years A Slave 2013 1080p WEB DL H264 PublicHD
12 Years A Slave 2013 720p WEB DL H264 PublicHD

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Ццццц... На Фемина ни ја украле Moviespotting темата. Уште насловот да го копирале, и таман немало да се мачат ништо да пишуваат:

Па оздола и пишале: „Одлична идеја, браво“ :tapp:
Лоповиииииииииииииии!
Filthy casuals ! Како смеат ! Не ли знаат дека ние сме единствени во свет што им текнало на вакво нешто !!!

Е ако де ни ја украле идејата, ни ја украле. Не е дека пари ќе заработуваат од ова па да ги тужиме.
Него што мајка си барал ти на Фемина ? :icon_lol:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.983
Поени од реакции
37.259
Filthy casuals ! Како смеат ! Не ли знаат дека ние сме единствени во свет што им текнало на вакво нешто !!!
Е ако де ни ја украле идејата, ни ја украле. Не е дека пари ќе заработуваат од ова па да ги тужиме.
Него што мајка си барал ти на Фемина ? :icon_lol:
Абе не идејата, туку цела тема ни ја украле. Гледаш дека анкетата е ИДЕНТИЧНА со нашата. :D

Јас на Фемина не сум - жена ми е. Таа ми кажа за темата, оти знае дека јас ја отворив истата на Кајгана. :D

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Јас на Фемина не сум - жена ми е. Таа ми кажа за темата, оти знае дека јас ја отворив истата на Кајгана.:D
Plot twist: Жена ти ја отворила темата на фемина користејќи друго име, срам и е да ти каже дека ти ја украла идејата, па се прави на тошо за да не сумљаш у неа.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.983
Поени од реакции
37.259
имаме шпион од форумот :cautious:
Не мора да значи - може на некоја феминка и текнало да се напраи оригинална таму, дошла на гости во Филм и ТВ тука, видела нешто интересно, па го ископирала.[DOUBLEPOST=1392732108][/DOUBLEPOST]
Plot twist: Жена ти ја отворила темата на фемина користејќи друго име, срам и е да ти каже дека ти ја украла идејата, па се прави на тошо за да не сумљаш у неа.
Хахахаа. Можеби, што знам? :cautious:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Ццццц... На Фемина ни ја украле Moviespotting темата. Уште насловот да го копирале, и таман немало да се мачат ништо да пишуваат:

Па оздола и пишале: „Одлична идеја, браво“ :tapp:
Лоповиииииииииииииии!
A sto baras ti na forum od tipot na femina? :icon_lol:
Bajagi sumlivo. :cautious:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.983
Поени од реакции
37.259
A sto baras ti na forum od tipot na femina? :icon_lol:
Bajagi sumlivo. :cautious:
Абе одговорив на тоа прашање: јас немам никогаш отворено Фемина. Жена ми е регистрирана таму, и е доста активна заради тоа што има подфорум за трудници со секакви совети и искуства. Она ми кажа за темата, јас само сликнав. :P[DOUBLEPOST=1392742201][/DOUBLEPOST]
И што оценуваат? :D Monster in law - 10, Devil wears prada - 9.5
Не знам, ама ако сакате, за сеир, можам да ви дадам неколку screenshot-а. :P

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Давај бе, за сеир сме родени ние...таман до Оскарите да се занимаваме со нешто :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.983
Поени од реакции
37.259
А, и да ви кажам дека им упатив еден срдечен поздрав од профилот на жена ми. Ќе ви кажам ко ќе ја банираат. :pos:[DOUBLEPOST=1392745517][/DOUBLEPOST]
Те мрзи и резултатите од Оскарите да ги ставиш :D
Тоа заборавив. Ајде веднаш ќе ги ставам.

Kajgana Shop

На врв Bottom