Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Добро значи нема ни еден англиски титл за Inside Llewyn Davis, толку ли никој не го интересира филмов :mad:

Ццццц... На Фемина ни ја украле Moviespotting темата. Уште насловот да го копирале, и таман немало да се мачат ништо да пишуваат:

8YQ4ejS.png

Па оздола и пишале: „Одлична идеја, браво“ :tapp:
Лоповиииииииииииииии!

Последно уредено:
The Hunger Games: Catching Fire имаше моменти во филмот кои ме потсетија на играта Half-Life 2. Главно мислам на она што се случуваше во 12те зони, потоа леталата, па униформите на армијата и сл. Вториот дел пак ме потсеќаше на LOST.

Filthy casuals ! Како смеат ! Не ли знаат дека ние сме единствени во свет што им текнало на вакво нешто !!!
Е ако де ни ја украле идејата, ни ја украле. Не е дека пари ќе заработуваат од ова па да ги тужиме.
Него што мајка си барал ти на Фемина ? :icon_lol:
Абе не идејата, туку цела тема ни ја украле. Гледаш дека анкетата е ИДЕНТИЧНА со нашата. :D

Јас на Фемина не сум - жена ми е. Таа ми кажа за темата, оти знае дека јас ја отворив истата на Кајгана. :D

имаме шпион од форумот :cautious:
Не мора да значи - може на некоја феминка и текнало да се напраи оригинална таму, дошла на гости во Филм и ТВ тука, видела нешто интересно, па го ископирала.[DOUBLEPOST=1392732108][/DOUBLEPOST]
Plot twist: Жена ти ја отворила темата на фемина користејќи друго име, срам и е да ти каже дека ти ја украла идејата, па се прави на тошо за да не сумљаш у неа.
Хахахаа. Можеби, што знам? :cautious:

A sto baras ti na forum od tipot na femina? :icon_lol:
Bajagi sumlivo. :cautious:
Абе одговорив на тоа прашање: јас немам никогаш отворено Фемина. Жена ми е регистрирана таму, и е доста активна заради тоа што има подфорум за трудници со секакви совети и искуства. Она ми кажа за темата, јас само сликнав. :P[DOUBLEPOST=1392742201][/DOUBLEPOST]
И што оценуваат? :D Monster in law - 10, Devil wears prada - 9.5
Не знам, ама ако сакате, за сеир, можам да ви дадам неколку screenshot-а. :P

Давај бе, за сеир сме родени ние...таман до Оскарите да се занимаваме со нешто :)

А, и да ви кажам дека им упатив еден срдечен поздрав од профилот на жена ми. Ќе ви кажам ко ќе ја банираат. :pos:[DOUBLEPOST=1392745517][/DOUBLEPOST]
Те мрзи и резултатите од Оскарите да ги ставиш :D
Тоа заборавив. Ајде веднаш ќе ги ставам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom