wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.690
- Поени од реакции
- 34.203
Oblivion vs Only God Forgives
Oblivion vs Only God Forgives
Не е сфатен како трибјут, филмот уствари е трибјут. Прашај го авторот ако не веруваш. Мислам, многу е очигледно за фан на филмови од тоа време. Дали вреди или не вреди е само субјективно мислење, додека не изгледаш нема да знаеш. Уништување филм со спојлери исто е дел од кампањата за елиминирање невкус?Не гледам на тоа како губење време, туку ширење вкус или елиминирање на невкус во ветената земја.
Политички системи и сите разгранувања ми беа досадни, ама Човекови Права пример ми беше боза.
Затоа се залагам овде, човечко право е да не си губи време на веќе-видени филмови со has-been актери само оти некој му зачукал 8ка оти по некоја логика го сфатил како трибјут на 80тите. Никој не вреди да си потроши времето на филм кој му е продаден како 8ка. Justice must prevail! Toa e елиминирање невкус, а ширење вкус е кампањата против недогледување филмови. Гатсби на 20минути исклучен.. цц.. време е да се откажам јас од тебе, јас со Ајс ќе си зборам, ти со Бомбастичен Дрогираш за коли, цицки и експлозии.
Инаку, предлози за филм vs. филм?
Битен е Реј Лиота, одма остава впечаток на лик со кој нема заебанции. Не мора ни да се труди да го долови, доволно е што е факин Реј Лиота и тоа е тоа. Да беше избран некој како останативе шупци во филмот ќе беше смешно. Зборот ми е, добро е што не ја промашија таа улога.Iceman мене многу ме потсети на Kill the Irishman...еден криминалец околу шо се врти се, базирано на вистински случки, во ист временски период се случуваат.
Фини филмчиња испаднаа и двете, а Ио шо и фалеше на Винона Рајдер у филмов бе? Баш супер си одглуми, е сега океј со тоа со брковите беше претерано посебно на Рос, а Реј Лиота па една улога у филмов шо имаше...битен беше колку и Морган Фриман у Обливион.
За Ривер мислиш ? Не го догледав и јас, не си троши време за џабе !Една година ми стои во компјутер, уште не сум го гледал...
За Enter the Void.За Ривер мислиш ? Не го догледав и јас, не си троши време за џабе !
За Enter the Void.
ју мин - Гудфелас, Феникс, Кап Ленд, Риволвер..?Доволно е и толку од Реј Лиота, одвратен ми е нешто не можам да го гледам. Нека си глуми во филмови како River Murders
Ќе ме бараш...Enter the Void <3 <3 <3 <3 <3
Ево ти га на Ио....
Ај некој нека ми препорача досаден филм?