Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Iceman мене многу ме потсети на Kill the Irishman...еден криминалец околу шо се врти се, базирано на вистински случки, во ист временски период се случуваат.
Фини филмчиња испаднаа и двете, а Ио шо и фалеше на Винона Рајдер у филмов бе? Баш супер си одглуми, е сега океј со тоа со брковите беше претерано посебно на Рос, а Реј Лиота па една улога у филмов шо имаше...битен беше колку и Морган Фриман у Обливион.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.654
Не гледам на тоа како губење време, туку ширење вкус или елиминирање на невкус во ветената земја.
Политички системи и сите разгранувања ми беа досадни, ама Човекови Права пример ми беше боза.
Затоа се залагам овде, човечко право е да не си губи време на веќе-видени филмови со has-been актери само оти некој му зачукал 8ка оти по некоја логика го сфатил како трибјут на 80тите. Никој не вреди да си потроши времето на филм кој му е продаден како 8ка. Justice must prevail! Toa e елиминирање невкус, а ширење вкус е кампањата против недогледување филмови. Гатсби на 20минути исклучен.. цц.. време е да се откажам јас од тебе, јас со Ајс ќе си зборам, ти со Бомбастичен Дрогираш за коли, цицки и експлозии.

Инаку, предлози за филм vs. филм?
Не е сфатен како трибјут, филмот уствари е трибјут. Прашај го авторот ако не веруваш. Мислам, многу е очигледно за фан на филмови од тоа време. Дали вреди или не вреди е само субјективно мислење, додека не изгледаш нема да знаеш. Уништување филм со спојлери исто е дел од кампањата за елиминирање невкус?

Io и Dogville го исклучи своевремено па сега му е во топ 10. Трпение - спасение.

Ова последниов болд од самодеклариран фан на блокбастери :facepalm:

Iceboy на што ќе го добиеш! :cautious:

Iceman мене многу ме потсети на Kill the Irishman...еден криминалец околу шо се врти се, базирано на вистински случки, во ист временски период се случуваат.
Фини филмчиња испаднаа и двете, а Ио шо и фалеше на Винона Рајдер у филмов бе? Баш супер си одглуми, е сега океј со тоа со брковите беше претерано посебно на Рос, а Реј Лиота па една улога у филмов шо имаше...битен беше колку и Морган Фриман у Обливион.
Битен е Реј Лиота, одма остава впечаток на лик со кој нема заебанции. Не мора ни да се труди да го долови, доволно е што е факин Реј Лиота и тоа е тоа. Да беше избран некој како останативе шупци во филмот ќе беше смешно. Зборот ми е, добро е што не ја промашија таа улога.

Винона Рајдер не знам, нешто лично. не можам да ја гледам...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
ПОВ СЦЕНИТЕ!

таа пред огледало, дури и трепкањето го направиле <3
тресење камера™ 10/10

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Доволно е и толку од Реј Лиота, одвратен ми е нешто не можам да го гледам. Нека си глуми во филмови како River Murders

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Една година ми стои во компјутер, уште не сум го гледал...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Едниот за Барса, другиот за Интер... Лесен избор е за мене :P
Како и да е, стварно одамна се спремам да го изгледам. Ќе биде деновиве измеѓу испити.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Jack Reacher го изгледав, солидно спакуван. Следни филмови се сите ваши предлози :).

Ај некој нека ми препорача досаден филм? :icon_lol:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Доволно е и толку од Реј Лиота, одвратен ми е нешто не можам да го гледам. Нека си глуми во филмови како River Murders
ју мин - Гудфелас, Феникс, Кап Ленд, Риволвер..?
и на њот му е антипатичен, а го стаил на аватар оној со смотаната фаца кој напиња у секој филм да биде кул ко Лиота ама со сила џабе :P
http://www.imdb.com/media/rm3096228352/tt0118887?ref_=ttmi_mi_all_sf_6
:cool:

мене ме разочара у КИлинг Дем Софтли, која пичка беше у филмот :eek:(n)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.654

Kajgana Shop

На врв Bottom