Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Forbidden Ground е филмшиште, одлчен војнички филм (y)

А за Ајрон Ман 3 ќе кажам дека не е лош филм, има 7мица од мене што ја заслужува. Одлични сцени има во филмот и глумата од актерите ми се допадна.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
MARVELS_IRON_MAN_3_BD_BLUEBIRD

Size: 43.06

За оние кои сакаат ваква верзија.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Го меркал The Escape Plan долго време ,баш ме интересира што филм е ,го гледал некој?

Барав торент насекаде никако да најдам ,ајде некој нека помогне :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Ете кој филм цело време сум го заборавал во темана со оцени :D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Anon која е оваа вот што те тагнува? Имаш нешто да ми кажеш? I thought we had a good thing going on

now u c me сега ќе го гледам
треба да почнам малку со 2013, немам изгледано доволно
инаку ајрон мен слабо освен неколку клише смешни моменти

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Pluh
Anon

Now.You.See.Me.2013.720p.BluRay.x264.YIFY
Ќе ми се свиѓа?!?!??!
Anon која е оваа вот што те тагнува? Имаш нешто да ми кажеш? I thought we had a good thing going on
Ике, дојде време да ти признаам, навистина доволно те измачував. Нажалост, твоето тагирање веќе не буди толку силни емоции во моето тело како што некогаш будеше :(
Сега си ја најдов вотка. Нејзиното тагирање ме исполнува на едно повисоко ниво, ниво, кое ниту твоето тагирање не успеваше до го допре.
Но, се плашам. Се плашам дека ако повторно го изгледам enter the void и помислам на мојата вотка, моето тело нема да ги издржи сите тие среќни хормони и ќе стане безживотно.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Now You See Me е баш забавно филмче што мислам дека ќе јаде хејт од некои на форумов (no big surprise here) Филмот треба да се ембрејсне како забавен и не сериозен филм што завршува помалку чудно just for the sake of having некаков крај и може некое прашање пак да не биде одговорено.
Последната сцена од филмот според мене беше непотребна.
Значи ако некој гледал LOST само за да ги дознае одговорите на сите прашања нека не го гледа филмов.
Забавен филм ако го сфатиш како таков. Од мене има 8/10.
Филмот според мене тотално нема потреба за втор дел ама поради успехот што го направи има муабети и за продолжение што не би ми сметало ако биде интересен и покрај тоа што sequel е непотребен.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Очекував повеќе од ајрон менот, а добив исфорсиран хумор, 20-тина мин акција и крш крај.

Да не го спомневте на темава now you see me, ќе заборавев дека го чекам филмот. Не е лесно да чекаш хд.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Премногу е 8ца, забавен е филмот и толку.
Ме изнасмеа реченицата Abracadabra, I'm taking over !

Kajgana Shop

На врв Bottom