Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Излезе новиот со Метју МекКонахи, филм што стават засега како еден од најдобрите за 2013

Mud 2012 720p WEB DL H264 PublicHD

(y)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Не знам дали е спомнато на форумов дека почина актерот Денис Фарина. Можеби и не беше меѓу најдобрите актери, но секако беше препознатлива фаца. Јас најмногу ќе го памтам по серијата Криминалистичка приказна, каде што овој, инаку бивш полицаец, глумеше цајкан. Секако, имаше и други повеќе или помалку добри улоги.

R.I.P.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.912
Поени од реакции
11.265
Не знам дали е спомнато на форумов дека почина актерот Денис Фарина. Можеби и не беше меѓу најдобрите актери, но секако беше препознатлива фаца. Јас најмногу ќе го памтам по серијата Криминалистичка приказна, каде што овој, инаку бивш полицаец, глумеше цајкан. Секако, имаше и други повеќе или помалку добри улоги.

R.I.P.

Дада како Торело го памтам и јас највеќе. RIP

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Овака кога ќе ми текне дека на Ио и роботите не му се свиѓаа... :)
Оти вака сега правите за Only God, сакав вечер да го глеам ама ќе го глеам одамна го чекав :(
Јас ви кажав а вие терајте. :)
--- надополнето: 24 јули 2013 во 13:55 ---

R.I.P.
Мал бев и серијата ја гледав заради песнава :)

R.I.P.

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Јас ви кажав а вие терајте. :)
--- надополнето: 24 јули 2013 во 13:55 ---

Мал бев и серијата ја гледав заради песнава :)

R.I.P.
леле сум ја заборавил песнава, класика...

B

Blade Torch

Гостин
" Add Movies You've watched " - најглупа секција на фејсбук ( освен ако немаш изгледано испод 50 , тогаш има логика да пополниш)

Пацифик Рим - :drk: И тоа го :drk: на 2D , а да го гледав 3D којзнае што ќе правев.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Излезе новиот со Метју МекКонахи, филм што стават засега како еден од најдобрите за 2013

Mud 2012 720p WEB DL H264 PublicHD

(y)
Не се остави без да се соблече дури ни во филм каде кошулата му беше амајлија :)

Фала за препораката

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Се плашам дека на @њот нема да му се допадне Only God Forgives, што ќе предизвика измеѓани чувства ем емоции кај двајцата...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Се плашам дека на @њот нема да му се допадне Only God Forgives, што ќе предизвика измеѓани чувства ем емоции кај двајцата...
Јас па мислам дека ќе му се допадне.
Нема битни карактери, нема дијалози, нема некоја ептен битна приказна, и се на се е претенциозно :гомце:.
Сто посто ќе му се допадне :D :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Толку е лош? Па... штом Оblivion го оцени 8-ка овој сигурно мора да е претерано лош, штом ти како лош го оценуваш, а Oblivion со 8-ка. :D

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353

На wot ништо не му се допаѓа последниве неколку месеци. Зошто мислиш дека филм со 6.2 на имдб би му се допаднал? :D

Не, шала настрана од шо прочитав и шо гледав ривјуа досега, слушнав дека само визуелно бил одличен, а срање во све друго... така да веројатно знајш како се осеќам за вакви стилизирани брбушки (khmholymotorskhm).

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
khmdrivene?khm

Go gledav Oblivion.
Vecer Mud.
Gi ima na snimki.