- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Излезе новиот со Метју МекКонахи, филм што стават засега како еден од најдобрите за 2013
Mud 2012 720p WEB DL H264 PublicHD
Не знам дали е спомнато на форумов дека почина актерот Денис Фарина. Можеби и не беше меѓу најдобрите актери, но секако беше препознатлива фаца. Јас најмногу ќе го памтам по серијата Криминалистичка приказна, каде што овој, инаку бивш полицаец, глумеше цајкан. Секако, имаше и други повеќе или помалку добри улоги.
R.I.P.
Овака кога ќе ми текне дека на Ио и роботите не му се свиѓаа...
Јас ви кажав а вие терајте.Оти вака сега правите за Only God, сакав вечер да го глеам ама ќе го глеам одамна го чекав
Мал бев и серијата ја гледав заради песнаваНе знам дали е спомнато на форумов дека почина актерот Денис Фарина. Можеби и не беше меѓу најдобрите актери, но секако беше препознатлива фаца. Јас најмногу ќе го памтам по серијата Криминалистичка приказна, каде што овој, инаку бивш полицаец, глумеше цајкан. Секако, имаше и други повеќе или помалку добри улоги.
R.I.P.
Мал бев и серијата ја гледав заради песнава
леле сум ја заборавил песнава, класика...Јас ви кажав а вие терајте.
--- надополнето: 24 јули 2013 во 13:55 ---
Мал бев и серијата ја гледав заради песнава
R.I.P.
Не се остави без да се соблече дури ни во филм каде кошулата му беше амајлијаИзлезе новиот со Метју МекКонахи, филм што стават засега како еден од најдобрите за 2013
Јас па мислам дека ќе му се допадне.Се плашам дека на @њот нема да му се допадне Only God Forgives, што ќе предизвика измеѓани чувства ем емоции кај двајцата...
Се плашам дека на @њот нема да му се допадне Only God Forgives, што ќе предизвика измеѓани чувства ем емоции кај двајцата...