Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Доволно е да ти кажам дека пред 1 година го гледав Хенговер 1 :), тоа е последната комедија што сум ја гледал

Како да беше малку срањето со Авенџери сега и Бетмен ќе го вметнат во вториот дел на Супермен.

Глупости !

Го има Обливион во HD односно HDTV снимка. Супер е сликата само што има кинески букви како subtitles.

^ Го изгледав петкава, арен е ама не како претходните делови. Дали 2 пати се насмеав, повеќето од сцените се веќе видено, и многу сцени потсеќаа на The three stooges, со оној издудлан хумор за благо ретардирани деца :)

^eat shit.
Seven psycjopaths go iznafalivte i na kraj nisto posebno ne ispadna. Koga veke sporeduvme, biram in bruges.
Bolje story, u nego ne glumi christopher, ubava lokacija and collin tamu e badass but still has a heart.
I mi fali sex u seven psychopaths. I toa so marty, a ne so billy retardiraniot ili the vietnameese. Dobro mu rece stariot zenskite likovi tapa mu se. Nema zenski.
In bruges poubavo go doziveav :'-)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
In Bruges е подобар зашто е дарк и со малку нарација

стај ги у темата бе вот

^eat shit.
Seven psycjopaths go iznafalivte i na kraj nisto posebno ne ispadna. Koga veke sporeduvme, biram in bruges.
Bolje story, u nego ne glumi christopher, ubava lokacija and collin tamu e badass but still has a heart.
I mi fali sex u seven psychopaths. I toa so marty, a ne so billy retardiraniot ili the vietnameese. Dobro mu rece stariot zenskite likovi tapa mu se. Nema zenski.
In bruges poubavo go doziveav :'-)
А на пример да имаше секс сцена со Кристофер ?

In Bruges е подобар зашто е дарк и со малку нарација

стај ги у темата бе вот
А мене па баш затоа и повеќе ми се допадна SP :)

Neeee!
So Collin i Kyra. Kako se smiruvaat trebase na kraj.
Kolku utki mi imase psihopative, epten.
Mu ja upukaa zenata, i ja stai glavata so krv u skut i edvaj imase krv na nego koga stana.
I momentot billy koa im ja objasnuva the shootout, istata faca ko dvajcava ja imav.
I kako collin vozese perfektno otkako ispi cela flasa burbon, sam?
I baska, na kraj ne ispadnaa 7, nego 6. Billy za dvajca e psycho. That much psycho.
Edini highlight mi bese bonny the dog i ljubovta na "mafijasot" prema bonny :-D
Koja budala, a Bonny go predade na kraj...

Pies. I dvajcata imaa zeni niggas. I toa ne mi se svigjase.

Уште 2 дена, 2 години со срцката...
dUoSXhA.png

RP6W88m.png

1014463_586937674692259_584162691_n.jpg

1003994_586459111406782_1458017809_n.jpg

935854_587261161326577_1188569348_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom