Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Мене North by Northwest ми е еден од омилените филмови на Хичкок. Можеби само Vertigo ми е поубав од него. Јас би го препорачал на секого затоа што е од оние убави филмови кои ги гледаш одново и одново, а како да ги гледаш ко прв пат.

Му немам гледано акција филм на Хичкок, претежно гледам мистерија и сите такви филмови од него ми се изгледани, се надевам дека и овој ќе ми биде добар. Ќе го пуштам чим го препорачуваш. :)

Hot Fuzz e крими комедија налик Снеч или ..?Што мислење имате за филмов да знам дали да го гледам.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Hot Fuzz e крими комедија налик Снеч или ..?Што мислење имате за филмов да знам дали да го гледам.
Мојата наметка за невидливост функционира...

Доста прашувате фрлете се на данлоад

Како да беше малку срањето со Авенџери сега и Бетмен ќе го вметнат во вториот дел на Супермен.

Глупости !

Денеска го гледа Goodfellas повторно, после неколку години (можеби 5-6 да имаа поминато од кога прв пат го гледав). Го гледав ради дискусијата со Кум која се разви и дојдов до следниов заклучок- Никако подобар од Кум :) Веднаш по завршувањето на филмот се присетив на некои клучни моменти од Кум, кои лесно ми помогнаа без двоумење да го зациментирам ставот кој погоре во една реченица го пишав.

Инаку некој предлог за суреализам, психоделичен, истрипан филм ко Eraserhed и слично. Изгледав едно 10 во минативе недела дена, но да се пробам и тука, некој од искуство да прати. Му се думам на Dreams

Го има Обливион во HD односно HDTV снимка. Супер е сликата само што има кинески букви како subtitles.

^ Го изгледав петкава, арен е ама не како претходните делови. Дали 2 пати се насмеав, повеќето од сцените се веќе видено, и многу сцени потсеќаа на The three stooges, со оној издудлан хумор за благо ретардирани деца :)

^eat shit.
Seven psycjopaths go iznafalivte i na kraj nisto posebno ne ispadna. Koga veke sporeduvme, biram in bruges.
Bolje story, u nego ne glumi christopher, ubava lokacija and collin tamu e badass but still has a heart.
I mi fali sex u seven psychopaths. I toa so marty, a ne so billy retardiraniot ili the vietnameese. Dobro mu rece stariot zenskite likovi tapa mu se. Nema zenski.
In bruges poubavo go doziveav :'-)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ако нема секс, и ако си го доживеала поубаво, нема шанси SP да е подобар! :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom