Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Atlantic rim добар е, сличен на pacific rim?

Атлантик Рим е филм заебанција на Пацифик Рим. Не е пародија туку е ефтин филм кој што поради сличното име со познатиот филм се надева дека ќе оствари лесни пари.
Има една продукција која што прави такви филмови со слични имиња како и познатите блокбастери.
Пример ден-два пред да илзеле Iron Man они би пуштиле филм "Мan of Iron" ако ме сфаќаш :)

Iron Men 3 го гледам сега, на почетокот не е ништо посебно за понатака ќе видиме, иначе Пацифик Рим излезе?

мхм, во кино :)

In Bruges e закон филмче,посебно ми се допадна хуморот во филмот.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
In Bruges e Guy Ritchie style?

Да,не е баш филмот добар ко Снеч ама во секој случај би ти препорачал да го гледаш,посебно ако сакаш Бритиш хумор и филмови ко Снеч,Две исчадени двоцевки и тн

Atlantic Rim e од Asylym студиото, направија милиони со ефтини копии, отпорни се на секаков вид тужби...

Фантастична дискусија на еден пратеник во Канадскиот парламент и прекрасен одговор од Министерот за Надворешни (внимание како изговара дека е посветен :) ) до кој беше упатено прашањето.

*одлично ги тролаат нивните соседи Американците кои очигледно имаат огромен страв од Зомби Апокалипса
На погрешно место си отворил тема :)

Канадските парламентарци го тролаат World War Z :)

a7b49c14138f04a633151f309d4166ab_thumbnail.jpg

Шо мислење имате за филмов?

All the President's Men
Филм кој што има добиено 4 Оскари и ја обработува темата за тоа како 2ца новинари (кои потоа имаат добиено и пулицерова награда) од Вашинготн Пост го разоткриваат Ватергејт скандалот. Пред една недела на Дисковери Чанел одеше и документарна посветена на истата тема со наслов All the president's men - revisited слидна драма на која и дадов 8/10

Сакам политички драми, ама овој ми беше многу досаден. Може да е само мој личен впечаток но тоа е...

Хаха ок е, нема да те хејтам јас заради тоа како некои тука што ги хејтаа оние што не го гледаат Дејвид Линч. Ако дел и од тие што викаат дека ги сакаат неговите филмови се мачат да ги разберат.

Io Sono Interista; го репризираше Goodfellas?
Јас Godfather да, се мислам дали и продолженијата.. А, симнати.. (n)

Не само што го губи статусот за филм над филмовите, туку освен трката таму ја губи кај мене и 10ката. 9-ка.
Од што е досаден и глорифициран. И оти го нема Пеши.
И да, Пачино го надглуми Брандо. И заради него се мислам да ги репризирам и другиве сега.
Инаку...

--

Инаку, конечно го изгледав Wreck-It Ralph. (n)
Хајпот не ви е пријател.
You've heard it here.

Io Sono Interista; го репризираше Goodfellas?
Јас Godfather да, се мислам дали и продолженијата.. А, симнати.. (n)

Не само што го губи статусот за филм над филмовите, туку освен трката таму ја губи кај мене и 10ката. 9-ка.
Од што е досаден и глорифициран. И оти го нема Пеши.
И да, Пачино го надглуми Брандо. И заради него се мислам да ги репризирам и другиве сега.
Инаку...
Ти го губиш статусот на форумов. Само фајкла ти остана :giggle:

Го немам репризирано поради невреме. Симнат е и прв на листа.

Колку ја платиле ѓупката од Trance бе луѓе ? :eek:

Колку и да е, малку е. :rolleyes:

Одличен филм е Goodfellas,ама ми смета кога ќе прочитам дека е подобар од Кум.

Се подразмслив. Се додека не ти го прочитав јузернејмот. И се додека не видов кој ти турил лајк. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom