Пратенички Прашања во Канада

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Фантастична дискусија на еден пратеник во Канадскиот парламент и прекрасен одговор од Министерот за Надворешни (внимание како изговара дека е посветен :) ) до кој беше упатено прашањето.

*одлично ги тролаат нивните соседи Американците кои очигледно имаат огромен страв од Зомби Апокалипса

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ахахахаххахахахахаха ѕверови двајцата.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Кога ти тече мед и млеко у државата....може и вака курташак да си играат у собрание.....102,5% Амди Бајрам им фали у екипава.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кај нас не може за буџет да се договорат или пак се караат кој што правел порано...Ова е пример за држава лидер во нешто, а не нашава...

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Само ние немаме страв од Зомби Апокалипса ;)

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Па фала богу... Сите најбитни прашања им се решени... Имаат место и за подјебавање... Кај нас е обратно... Цело време се подјебаваат а некои клучни работи веќе неколку години никако да се решат :tapp:

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.090
Да ги видам со Орки нека се справат, зомбињава се ситна риба брбушки

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Да ги видам со Орки нека се справат, зомбињава се ситна риба брбушки
http://en.wikipedia.org/wiki/Albanian_Canadian Ги има и таму,ама не смеат да беснеат како овде.Таму се примерни граѓани,нека им запалат неколку автобуси на Канаѓаниве,па ќе видиме како ќе се справат со нив.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.887
Поени од реакции
36.945
Абе интересна работа е ова вака што немаат грижи па си се мајтапат, али од друга страна ако би бил Канаѓанец ова малце би ме напиздило зашто не ми се свиѓа да плаќам данок за некој да зема плата и да се мајтапи за зомбиња и други ствари :гик:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Абе интересна работа е ова вака што немаат грижи па си се мајтапат, али од друга страна ако би бил Канаѓанец ова малце би ме напиздило зашто не ми се свиѓа да плаќам данок за некој да зема плата и да се мајтапи за зомбиња и други ствари :гик:
Да, ќе пропадне Канада затоа што некој направи шега во парламнетот во траење од цели 77 секунди.

:cautious:

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
А нашиве политичари не мајтапат континуирано и пак ги трпиме и ги плаќаме со наши пари.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.887
Поени од реакции
36.945
А нашиве политичари не мајтапат континуирано и пак ги трпиме и ги плаќаме со наши пари
Ние не се споредуваме со ништо, кај нас тоа е во граници на нормалата :)
--- надополнето: 14 јули 2013 во 21:57 ---
Да, ќе пропадне Канада затоа што некој направи шега во парламнетот во траење од цели 77 секунди.
Абе од скоро плаќам персоналец на редовна база па ме фати момент на омраза :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom