ovde pubaj predlozi mi davate :p inace nadvor od temava pred nekoj den go pustiv Dogville ama posle 15 min go iskluciv mn cuden film i dosaden nemase sansi 3 sati da go izgledam.. dali vredit da se izgledat?А да си пишеш на Гугл ќе ти извади листа за цел век да гледаш филмови, нели ти е попаметно?
Неееееееееееееееееееее не хејтај такви филмови бе.ovde pubaj predlozi mi davate :p inace nadvor od temava pred nekoj den go pustiv Dogville ama posle 15 min go iskluciv mn cuden film i dosaden nemase sansi 3 sati da go izgledam.. dali vredit da se izgledat?
Еве ти од едно програмче што имам movie label, филмови што имаат мистерија и трилер според имдб, и што ми се над 6 оцена од коа почнав да евидентирам пред 4-5 годиниnova tura Thriller/Mystery filmcinja ? ne baram mn okolu 10tina-15 ke zavrset rab, po moznost poteski da se i po nekoj twist/mindfuck
mojs da mi gi napisis pubajte spored tebe poso nemozam da go spustam.. i dajte drugive clenoj jaki psiholoski trileriЕве ти од едно програмче што имам movie label, филмови што имаат мистерија и трилер според имдб, и што ми се над 6 оцена од коа почнав да евидентирам пред 4-5 години...
http://www.2shared.com/document/TfOKRVz6/филмови.html
Го нема на торент уште, два дена поминаа откако го пуштија.го гледаше ли некој скери муви 5? достоен е ли на предходните делови
http://www.ign.com/articles/2013/04/12/scary-movie-5-reviewго гледаше ли некој скери муви 5? достоен е ли на предходните делови
Од тие што ги имам гледано би ти препорачал :mojs da mi gi napisis pubajte spored tebe poso nemozam da go spustam.. i dajte drugive clenoj jaki psiholoski trileri
ovie 3 gi nemam gledano samo fala ke gi gledamОд тие што ги имам гледано би ти препорачал :
-The Machinist
-Memento
-Black Swan
-Lost Highway
-Shutter Island
-Se7en
-American Psycho
-Identity
-Falling Down
-Primal Fear
-Mulholland Dr.
-Blue Velvet
-Jacob's Ladder
-Barton Fink
Ѕирни ги овие па сподели впечатоци после.![]()
Нормално дека вреди. Ич не му се мисли, пуштај го.Прашање дали вреди филмот Name of the Rose и да вреди да се потрошат 2 часа гледајќи го ?