Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.558
- Поени од реакции
- 4.492
Да кажеш причина?Мене Goodfellas не ми остави добар впечаток,на пола филм го изгасив...
Според мене најдобар крими филм,со најдобра приказна
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да кажеш причина?Мене Goodfellas не ми остави добар впечаток,на пола филм го изгасив...
Според мене најдобар крими филм,со најдобра приказна
Според мене нема прашање дали е подобар Кум мислам дека не се во иста лига.Го исхејта најдобриот гангстерски филм на сите времиња, ок според многумина Кум е подобар

The 1980 horror classic ‘The Shining’ will soon see a prequel titled ‘The Overlook Hotel,’ written by ‘Walking Dead’ season 3 showrunner Glen Mazzara.
А да си пишеш на Гугл ќе ти извади листа за цел век да гледаш филмови, нели ти е попаметно?nova tura Thriller/Mystery filmcinja ? ne baram mn okolu 10tina-15 ke zavrset rab, po moznost poteski da se i po nekoj twist/mindfuck
ovde pubaj predlozi mi davate :p inace nadvor od temava pred nekoj den go pustiv Dogville ama posle 15 min go iskluciv mn cuden film i dosaden nemase sansi 3 sati da go izgledam.. dali vredit da se izgledat?А да си пишеш на Гугл ќе ти извади листа за цел век да гледаш филмови, нели ти е попаметно?
Неееееееееееееееееееее не хејтај такви филмови бе.ovde pubaj predlozi mi davate :p inace nadvor od temava pred nekoj den go pustiv Dogville ama posle 15 min go iskluciv mn cuden film i dosaden nemase sansi 3 sati da go izgledam.. dali vredit da se izgledat?

Еве ти од едно програмче што имам movie label, филмови што имаат мистерија и трилер според имдб, и што ми се над 6 оцена од коа почнав да евидентирам пред 4-5 годиниnova tura Thriller/Mystery filmcinja ? ne baram mn okolu 10tina-15 ke zavrset rab, po moznost poteski da se i po nekoj twist/mindfuck
... mojs da mi gi napisis pubajte spored tebe poso nemozam da go spustam.. i dajte drugive clenoj jaki psiholoski trileriЕве ти од едно програмче што имам movie label, филмови што имаат мистерија и трилер според имдб, и што ми се над 6 оцена од коа почнав да евидентирам пред 4-5 години...
http://www.2shared.com/document/TfOKRVz6/филмови.html
го гледаше ли некој скери муви 5? достоен е ли на предходните делови
Од тие што ги имам гледано би ти препорачал :mojs da mi gi napisis pubajte spored tebe poso nemozam da go spustam.. i dajte drugive clenoj jaki psiholoski trileri
ovie 3 gi nemam gledano samo fala ke gi gledamОд тие што ги имам гледано би ти препорачал :
-The Machinist
-Memento
-Black Swan
-Lost Highway
-Shutter Island
-Se7en
-American Psycho
-Identity
-Falling Down
-Primal Fear
-Mulholland Dr.
-Blue Velvet
-Jacob's Ladder
-Barton Fink
Ѕирни ги овие па сподели впечатоци после.![]()