Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Ме мрзи да пишувам рецензија, ама имате голема препорака за The Constant Gardener, за тие што не го гледале, прекрасна фотографија и приказна што трогнува. :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Предлог за визуелно добар филм? Не со добри ефекти како хобитот or whatever, туку нешто како the fountain, enter the void, space odyssey...психоделични ваљда

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Предлог за визуелно добар филм? Не со добри ефекти како хобитот or whatever, туку нешто како the fountain, enter the void, space odyssey...психоделични ваљда
Па да го пробаш The fall (2006)?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.413
Поени од реакции
25.301
Ако сакаш психоделични... додека те здоболат очите, Coraline.
Ако сакаш бои, и тоа многу убави бои, Punch-Drunk Love.
Ако сакаш нешто што ќе те надрогира дур го гледаш, тоа е Inland Empire, the real shit. :D

А визуелно еден од најубавите ми е Big Fish. Ако случајно не си го гледал, моја особена препорака за него, бел бумбар е.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
Koја е поентата? Зарем веќе нешто е важно?..
Да не ти било официјално Emma Watson за во 50 shades.
Станеш на лева нога, паднеш на испит, ручок што не ти се допаѓа.. се беше во ред, Ема ќе ја има во 50 shades, at least I got that going on for me, you know.. која е поентата да гледам филмови кога знам дека ова никад нема да се деси?

Who here actually thinks I would do 50 Shades of Grey as a movie? Like really. For real. In real life.
— Emma Watson (@EmWatson) March 17, 2013
http://www.totalfilm.com/news/emma-watson-rubbishes-50-shades-rumours

Уф ама го мразам Бразил!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Станеш на лева нога, паднеш на испит, ручок што не ти се допаѓа.. се беше во ред, Ема ќе ја има во 50 shades, at least I got that going on for me, you know.. која е поентата да гледам филмови кога знам дека ова никад нема да се деси?

Who here actually thinks I would do 50 Shades of Grey as a movie? Like really. For real. In real life.

Уф ама го мразам Бразил!
Во вакви тешки времиња треба @Anon да отвори срце и да го прати фолдерот со слики од Емето (прв пат да не мислам на Emma Stone <3). Сигурно има над 100тина фејкови од /б/

Абе не можам да го тагнам анон...вот, што се случува со светов?!?!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850

Уф ама го мразам Бразил!
Тогаш и бразилките од карневалот во Рио те мразат тебе :D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Па да го пробаш The fall (2006)?
Го изгледав. Барав нешто по темно, space, stars and shit ама како и да е, филмов е одличен :)

Brazil и Inland Empire не се за сите колку шо можам да приметам, не знам дали да ги гледам...Ако не ме задоволи некој мејнстрим филм, ќе морам овие да ги пробам :/
Big Fish го имам гледано веќе

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Го изгледав. Барав нешто по темно, space, stars and shit ама како и да е, филмов е одличен :)

Brazil и Inland Empire не се за сите колку шо можам да приметам, не знам дали да ги гледам...Ако не ме задоволи некој мејнстрим филм, ќе морам овие да ги пробам :/
Big Fish го имам гледано веќе
Мr. Nobody гледан ти е ? Јас го гледав во една летна вечер кога морав да заспијам за да бидам свеж пошто утрото одев на одмор, ама ми набил некоја чудна енергија нека сиби мамата.

Kajgana Shop

На врв Bottom