Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.660
Поени од реакции
59.694
Кој ми го забриша постот? Гррррррррмммммммммрррфрррррррр

The Words.

Сега го загледав на работно место помеѓу паузи, ќути болан романтика не е еротика.

Него вака вика: Тој знаеше само еден збор француски Oui, а таа знаеше само еден збор англиски Yes, совршена врска :icon_lol:.
Филмот е за приказна од приказна врз приказна, зборови текстови литературни дека и романтики, за жени филм ама ќе плачат на него тоа ти е спојлер....
Првиот RocknRolaa ти го избриша а вториот јас. Зошто си упорен? Знаеш какви се правилата во Последен гледан филм.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Оваа година воопшто не гледав ни еден анимиран. А баш ги сакав како мал. Сега ќе си го пуштам Toy Story 3. А му текнува ли на некој на филмчево? Памтам дека крајот беше предвесник на втор дел. И ништо немам слушнато од тогаш за некој си втор дел. Постои ли воопшто?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Yep па уште и 7.5 на IMDB, која брука не ми се верува...
???????????????????????
ало, ми кажа дека филмот е добар пред неколку дена???????
Не се срами де, кажи си... наместо срањата на анон :D
Саундтрак 9/10
Глума 10/10
Реално тежок живот 9/10
Поврзување со карактери 10/10
Гледањето назад кон животот 8/10

Гледајте 10тина епизоди и после дојдете кажете дека е срање поради ова и ова тоа и тоа.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Оваа година воопшто не гледав ни еден анимиран. А баш ги сакав како мал. Сега ќе си го пуштам Toy Story 3. А му текнува ли на некој на филмчево? Памтам дека крајот беше предвесник на втор дел. И ништо немам слушнато од тогаш за некој си втор дел. Постои ли воопшто?
Нема, којзнае и дали ќе извадат Пиксар по толку време.
Фати си ги Toy story од првиот дел, милина за гледање, така направив јас пред некој месец, уживав.
Ako не си глеал гледај ги и Despicable me, Spirited away(усвари се од Мијазаки), Wall-E, Mulan, The Iron giant, How to train your dragon, не ми текнува уште а сигурно сум заборавил некој.:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.693
Поени од реакции
34.208
Ima tema za animirani, skoro sekoj izlezen e diskutiran, proveri, ke si najdes posekako predlog.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Факју сеа поише лајкови ќе собереш...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Тоа се тие Pixar.
Како Боб Марли се, нема утка. Добро освен cars, не сум го глеал ама викаат срање. Сигурно мислат на "не-толку-добар-како-другите" срање.

ете го wot комбо брејкерот...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom