А
Анноун
Гостин
Кога сме кај Primal Fear , јас имам нешто друго да кажам освен да повтарам дека Нортон е звер.
Многу ми се допадна адвокаткава
![](http://www.ascully.com/images/bluray/primalfear/2.jpg)
Mr. Smith Goes to Washington (1939) - не е со судење ама исто ко да е, таа атмосфера е, прејак филм.Давајте предлози за други добри стари филмови со судење .
Laura Linney, една од потценетите актерки, предобра е за улогите што ги има добиено. Беше во неколку одлични филмови ама одамна е надвор од радарот.Кога сме кај Primal Fear , јас имам нешто друго да кажам освен да повтарам дека Нортон е звер.
![]()
Брилијатна, е мал зборLaura Linney, една од потценетите актерки, предобра е за улогите што ги има добиено. Беше во неколку одлични филмови ама одамна е надвор од радарот.
Баш денес ја гледав во Love actualy и после одма ја изглуглав да видам како се викаше зошто ептен ми беше позната, после ми текна(видов на имдб де) дека ја имам гледано во Конго, Прајмл фир, Труман шоу, Мистик ривер, потценета актерка дефинитивно!Laura Linney, една од потценетите актерки, предобра е за улогите што ги има добиено. Беше во неколку одлични филмови ама одамна е надвор од радарот.
Подобро оригиналот:
Гледај го Life of David Gale.Баш денес ја гледав во Love actualy и после одма ја изглуглав да видам како се викаше зошто ептен ми беше позната, после ми текна(видов на имдб де) дека ја имам гледано во Конго, Прајмл фир, Труман шоу, Мистик ривер, потценета актерка дефинитивно!
Philadelphia не го спомена никој.Давајте предлози за други добри стари филмови со судење .
Кога веќе го спомна Филаделфија , ми текна на еден од моите омилени филмови воопшто снимен истата година:Philadelphia не го спомена никој.
Таман, Бене веќе не е тапчо, ни треба заменаВе пратам подолго време, не сакав да ви се мешам во дискусиите бидејќи сум "новајлија" во овој подфорум.