Philadelphia не го спомена никој.Давајте предлози за други добри стари филмови со судење .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Philadelphia не го спомена никој.Давајте предлози за други добри стари филмови со судење .
Ве пратам подолго време, не сакав да ви се мешам во дискусиите бидејќи сум "новајлија" во овој подфорум.
Philadelphia не го спомена никој.
Таман, Бене веќе не е тапчо, ни треба заменаВе пратам подолго време, не сакав да ви се мешам во дискусиите бидејќи сум "новајлија" во овој подфорум.

Првиот RocknRolaa ти го избриша а вториот јас. Зошто си упорен? Знаеш какви се правилата во Последен гледан филм.Кој ми го забриша постот? Гррррррррмммммммммрррфрррррррр
The Words.
Сега го загледав на работно место помеѓу паузи, ќути болан романтика не е еротика.
Него вака вика: Тој знаеше само еден збор француски Oui, а таа знаеше само еден збор англиски Yes, совршена врска.
Филмот е за приказна од приказна врз приказна, зборови текстови литературни дека и романтики, за жени филм ама ќе плачат на него тоа ти е спојлер....
???????????????????????Yep па уште и 7.5 на IMDB, која брука не ми се верува...
Саундтрак 9/10Не се срами де, кажи си... наместо срањата на анон![]()
???????????????????????
ало, ми кажа дека филмот е добар пред неколку дена???????
Ок, не сум те разбрал. Еве и тука ќе пишам да не те мислат лажгоСи се помешал нешто, ти реков просек во најмала рака...
.Нема, којзнае и дали ќе извадат Пиксар по толку време.Оваа година воопшто не гледав ни еден анимиран. А баш ги сакав како мал. Сега ќе си го пуштам Toy Story 3. А му текнува ли на некој на филмчево? Памтам дека крајот беше предвесник на втор дел. И ништо немам слушнато од тогаш за некој си втор дел. Постои ли воопшто?

Ima tema za animirani, skoro sekoj izlezen e diskutiran, proveri, ke si najdes posekako predlog.
Прашав само за Incredibles дали има втор дел, ништо повеќе. Не ми треба препорака за анимирани.