Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ми го забриша постот? Гррррррррмммммммммрррфрррррррр

The Words.

Сега го загледав на работно место помеѓу паузи, ќути болан романтика не е еротика.

Него вака вика: Тој знаеше само еден збор француски Oui, а таа знаеше само еден збор англиски Yes, совршена врска :icon_lol:.
Филмот е за приказна од приказна врз приказна, зборови текстови литературни дека и романтики, за жени филм ама ќе плачат на него тоа ти е спојлер....
Првиот RocknRolaa ти го избриша а вториот јас. Зошто си упорен? Знаеш какви се правилата во Последен гледан филм.

Оваа година воопшто не гледав ни еден анимиран. А баш ги сакав како мал. Сега ќе си го пуштам Toy Story 3. А му текнува ли на некој на филмчево? Памтам дека крајот беше предвесник на втор дел. И ништо немам слушнато од тогаш за некој си втор дел. Постои ли воопшто?

Yep па уште и 7.5 на IMDB, која брука не ми се верува...
???????????????????????
ало, ми кажа дека филмот е добар пред неколку дена???????
Не се срами де, кажи си... наместо срањата на анон :D
Саундтрак 9/10
Глума 10/10
Реално тежок живот 9/10
Поврзување со карактери 10/10
Гледањето назад кон животот 8/10

Гледајте 10тина епизоди и после дојдете кажете дека е срање поради ова и ова тоа и тоа.

Оваа година воопшто не гледав ни еден анимиран. А баш ги сакав како мал. Сега ќе си го пуштам Toy Story 3. А му текнува ли на некој на филмчево? Памтам дека крајот беше предвесник на втор дел. И ништо немам слушнато од тогаш за некој си втор дел. Постои ли воопшто?
Нема, којзнае и дали ќе извадат Пиксар по толку време.
Фати си ги Toy story од првиот дел, милина за гледање, така направив јас пред некој месец, уживав.
Ako не си глеал гледај ги и Despicable me, Spirited away(усвари се од Мијазаки), Wall-E, Mulan, The Iron giant, How to train your dragon, не ми текнува уште а сигурно сум заборавил некој.:)

Ima tema za animirani, skoro sekoj izlezen e diskutiran, proveri, ke si najdes posekako predlog.

Ima tema za animirani, skoro sekoj izlezen e diskutiran, proveri, ke si najdes posekako predlog.

Прашав само за Incredibles дали има втор дел, ништо повеќе. Не ми треба препорака за анимирани.

Некој спомна
HfN6z.jpg

анимирани филмови?

Тоа се тие Pixar.
Како Боб Марли се, нема утка. Добро освен cars, не сум го глеал ама викаат срање. Сигурно мислат на "не-толку-добар-како-другите" срање.

ете го wot комбо брејкерот...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom