Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.655
- Поени од реакции
- 59.655
Varljivo leto '68 ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
--- надополнето: 30 декември 2012 во 22:21 ---
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
--- надополнето: 30 декември 2012 во 22:21 ---
еден линк е од Witness of The Prosecution , деновиве го гледав, но многу фала за другите .
Под број 1 оди на даунлоуд.Не знам што подразбираш под стари, ама ќе ти предложам некои филмови со судење кои за мој критериум се „понови“.
1. Hart's War (не гледај ја оценкава добар филм е ова)
2. A Few Good Men (ова не верувам да не си го гледал, ама јас пак да си пишам)
3. The Accused (овој филм го имаат доста пати давано на ТВ, ама во случај да си го пропуштил)
Да, да тоа е еден од оние филмови: Абе што да даваме денеска? Дај бе пушти го оној со Фостер со силувањето, одамна го немаме дадено, една недела може.За филмот под број 3 , со Џоди Фостер , го гледав за прв пат пред година дена на Канал 5 . После тоа , го фатив на истата телевизија уште 10 пати. Маста му ја извадија![]()
Primal FearPrimal Fear треба исто да ти е гледан, а додека сме на темата да не заборавиме, еден доста потценет филм Final Analysis (1992)
Ејјјј кој филм. Кај се сети, алал вера. Едно време и со овој го тупеа малку по нашиве телевизии. На А1 мислам одеше.Primal Fear треба исто да ти е гледан, а додека сме на темата да не заборавиме, еден доста потценет филм Final Analysis (1992)
Леле Рокенрола , па ти ме направи ко од вчера да гледам играни филмови .Иначе Cold Breath ако го немаш гледано Primal Fear, значи задолжително филмско четиво.![]()
Ам што има врска. Не го сфаќај тоа лично. Тебе ти пишувам и да види некој друг да му се најде ко предлог.Леле Рокенрола , па ти ме направи ко од вчера да гледам играни филмови .
Мислам дека 80 посто ми се поминати од задожителните четива.
Инаку и за Primal Fear важи истото како за The Accused.
Канал 5 ги менуваа овие два. Една вечер едниот , другата вечер другиот. Дур не ги уништија копиите од филмовите.![]()