Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
На последните две слики е Харди, на првите две е ваљда другиот. :D

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Морам да го споделам ова тука. Во Холивуд има постојано споредба на физичка сличност на актери и меѓу мажи и меѓу жени. Ама ваква сличност јас досега немам видено. Том Харди и Логан Маршал Грин. Човече како близнаци се.:eek:

Прегледај го приврзокот 44073

Прегледај го приврзокот 44074

Прегледај го приврзокот 44075

Прегледај го приврзокот 44076

Ако познаете од прва кој е кој, секоја чест.:)

хахаха , што е ова бре, ко во Зона на Самракот.... луда работа. :confused:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
RocknRolaa, јас овој Логан првпат сега го гледам, Харди го знам. Кога ти го видов постот и сликичките ми се зашемети главава... дури и го изгуглав да бидам сигурна дека стварно постои типов... :pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.024
Оти не ви се допаѓа Project X? Баш забавен филм.

Io Sono Interista, somewhat бољи од Chronicles. Koга збориме веќе за ваквиот тип на филмови, ама што отскокнуваат од хорор жанрот.
Mara, вака е у murica?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Оти не ви се допаѓа Project X? Баш забавен филм.

Io Sono Interista, somewhat бољи од Chronicles. Koга збориме веќе за ваквиот тип на филмови, ама што отскокнуваат од хорор жанрот.
Mara, вака е у murica?
Meне ме бендиса бе. Pure fun... a и тогаш во моментот супер ми легна ваков филм. Перфектен за гледање со другари (јес да јас сам го гледав).

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.024
Meне ме бендиса бе. Pure fun... a и тогаш во моментот супер ми легна ваков филм. Перфектен за гледање со другари (јес да јас сам го гледав).
Koj те праша тебе?

јас сум Пит ти си Нортон СТОП!

:)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Project X баш ми се свиѓа филмчето претставено е се шо прајме младите :$ искрено му го предложив на татко ми да го гледа па ќе видиме ќе идам да учам сега ваљда ќе седне да погледне чоекот доста веќе го лажам дека не правиме такви работи добро освен дрога.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Project X баш ми се свиѓа филмчето претставено е се шо прајме младите :$ искрено му го предложив на татко ми да го гледа па ќе видиме ќе идам да учам сега ваљда ќе седне да погледне чоекот доста веќе го лажам дека не правиме такви работи добро освен дрога.
Дај му го овој на татко ти да види што правите вие младите :D
http://www.imdb.com/title/tt0113540/
а може и овој
http://www.imdb.com/title/tt0328538/

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Искрено, оваа година и не очекувам да испадни некоја добра дво-часовна холивудска комедија. До тогаш можеме да се опуштаме со некои вакви филмчиња кои дефинитвно се направени за да се насмееш повеќе одколку да бараш некои квалитети во него. Ако сакале режисерите да направат добар филм немало да направат филм од ваков жанр. Од American Pie : Reunion бев разочаран тотално, а и после овај филм многу посилно го препорачувам Project X.
Ех зш не ти се свиѓаше ич Реунион? :)
Џим е истиот оној збунет тип кој запаѓа у смешни ситуации; татко му истиот оној кул татко кој секој би го посакал :) ; Стифлер истиот оној ѕвер кој ги придвижува работите т.е. мотивира другите да прават некои откачени работи; дечките ја имаат таа хемија што не се приметува дека поминале 9-10 години од последниот дел,...и самиот филм е од оние што ти го подигаат расположението, сам го глеав а тек у друштво можам да замислам :)
Имаше може 1-2 глупи моменти/ликови, и женските ликови имаат премала минутажа...ама па надоместува со еден куп смешни моменти, ја се искинав од смеење и по квалитет би го стаил одма после кецот. :)
Не ти беше смешно напр. - на Џим
оној кога го викаше Адам Сендлер
:pos:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Project X ми се свиѓаше поготово оти е сниман во тој стил
Перфектен за гледање со другари (јес да јас сам го гледав).
Me насмеа повеќе од саут парк! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom