Did you seriously just answer that?На последните две слики е Харди, на првите две е ваљда другиот.
Did you seriously just answer that?
Finta ti prai rockenrolla more, ne ja znaesh, celava si finti e, od kujna gi uchi
Морам да го споделам ова тука. Во Холивуд има постојано споредба на физичка сличност на актери и меѓу мажи и меѓу жени. Ама ваква сличност јас досега немам видено. Том Харди и Логан Маршал Грин. Човече како близнаци се.
Прегледај го приврзокот 44073
Прегледај го приврзокот 44074
Прегледај го приврзокот 44075
Прегледај го приврзокот 44076
Ако познаете од прва кој е кој, секоја чест.
Вчера читав за премиерата на Прометеус. И гледам слика од Логан, одоздола си пишува негово име и презиме, не ми се веруваше колкава е сличноста.хахаха , што е ова бре, ко во Зона на Самракот.... луда работа.
Не сум го глеал можеш да ми пратиш торентче ДВД снимка по можностОти не ви се допаѓа Project X? Баш забавен филм.
Meне ме бендиса бе. Pure fun... a и тогаш во моментот супер ми легна ваков филм. Перфектен за гледање со другари (јес да јас сам го гледав).Оти не ви се допаѓа Project X? Баш забавен филм.
Io Sono Interista, somewhat бољи од Chronicles. Koга збориме веќе за ваквиот тип на филмови, ама што отскокнуваат од хорор жанрот.
Mara, вака е у murica?
Koj те праша тебе?Meне ме бендиса бе. Pure fun... a и тогаш во моментот супер ми легна ваков филм. Перфектен за гледање со другари (јес да јас сам го гледав).
Ќути бе ))Koj те праша тебе?
јас сум Пит ти си Нортон СТОП!
Дај му го овој на татко ти да види што правите вие младитеProject X баш ми се свиѓа филмчето претставено е се шо прајме младите :$ искрено му го предложив на татко ми да го гледа па ќе видиме ќе идам да учам сега ваљда ќе седне да погледне чоекот доста веќе го лажам дека не правиме такви работи добро освен дрога.
Ех зш не ти се свиѓаше ич Реунион?Искрено, оваа година и не очекувам да испадни некоја добра дво-часовна холивудска комедија. До тогаш можеме да се опуштаме со некои вакви филмчиња кои дефинитвно се направени за да се насмееш повеќе одколку да бараш некои квалитети во него. Ако сакале режисерите да направат добар филм немало да направат филм од ваков жанр. Од American Pie : Reunion бев разочаран тотално, а и после овај филм многу посилно го препорачувам Project X.
Me насмеа повеќе од саут парк!Перфектен за гледање со другари (јес да јас сам го гледав).