Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.660
Поени од реакции
59.695
Филмската година ја започнав со re-watch на The Godfather I и II. Една од новогодишните резолуции ми е повеќе време за филмови оваа година. Иако оваа резолуција не ми е на врвот на листата, се надевам дека ќе се читаме почесто.

Среќна нова!

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.860
Поени од реакции
9.912
момци и девојки, дај кажете некој сајт каде што може да се гледаат филмови онлајн, или да се симињаат бесплатно, фала многу пријатно

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.660
Поени од реакции
59.695
момци и девојки, дај кажете некој сајт каде што може да се гледаат филмови онлајн, или да се симињаат бесплатно, фала многу пријатно
bflix tocka sx

Член од
14 август 2006
Мислења
45.446
Поени од реакции
84.834
сега RIP?
Као, до сеа беше оноа баш ко што требе?
.......................................................

Боб Ајгер у задњето интервју убаво си кажа - Дизни премногу се посветил на испраќање пораки и сега е време повторно да се посвети на забавување на публиката.
Очигледно е дека Боб беше искрен, Камала Харис* е баш вистинскиот избор кој обеќава забава. Nailed it!

на сукалово лево уште бркови да му стаат и ќе биде маж

* - ок, ок, знам дека не се вика оваа Камала Харис него Обиџуко таму некоја

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.335
Поени од реакции
43.120
Го изгледав Home Alone пред малце на Сител, ме врати назад у времињата кога не не присилуваа да гледаме дебели лезбејки, педери, црнци, латиноси и теми за расизам и социјална правда.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.446
Поени од реакции
84.834
Џони Деп наводно се вратил у Пиратите. 300 милиони причини имал за тоа.

Едвај чекам да ја запознаам партнерката у филмот што ќе му биде. Која ќе го води низ филмот и спасува, која ќе му кажува што треба да прави и која несомнено ќе го заземе неговото место во следниот филм.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.446
Поени од реакции
84.834

Режисерката на Star Wars: The Acolyte, личен асистент на Харви Вајнстин, фигурира на листите на Епстин.

GL Disney, hf.

Со кој памет Кенеди регрутира личен асистент на Вајнстин?
Знам, со истиот памет со кој стави режисер на најскупата франшиза да биде новинар - активист, а не стручњак.
......

Рано утрово, 8.1., на доделувањето на Златните глобус, Лили Гледстоун ја доби наградата за најдобра актерка во драма за „Убијци на цветната месечина“. Со тоа влезе во историјата како првиот домородно американски актер кој го добива престижното признание.

Секоја демографска група треба да добие награда. Жени, хендикепирани, трансексуалци, Баскијци, водоинсталатери и други кои никад не добиле.
Ми се присра.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom