Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Ти си најде ново друштво и ме исклучи мене, а? :(
ја овој го купив ако искаш пп, само педерски е што има 2 преводи на самиот филм залепени ,имбецили булгарски хехе

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
ја овој го купив ако искаш пп, само педерски е што има 2 преводи на самиот филм залепени ,имбецили булгарски хехе
Тоа не е ништо, јас еднаш ја симнував Spin City тивко полека, од арена, месец и пол ја чекав да се симне. Конечно кога видов 100% во бит торентот, се прерадував, одма скокнав до супермаркет, сок, смоки, грицки, мицки... седнав да ја гледам, за да го слушнам Мајкл Дж Фокс како вика: Добре всички, слушаите... :shook:

Кривично дело треба да биде ставање аудио врз Spin City, посебно бугарско аудио.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
да се самоцитирам ебати глупиот не сум пишал за кој филм станува збор цццц

Z

zmej gorjanin

Гостин
Тоа не е ништо, јас еднаш ја симнував Spin City тивко полека, од арена, месец и пол ја чекав да се симне. Конечно кога видов 100% во бит торентот, се прерадував, одма скокнав до супермаркет, сок, смоки, грицки, мицки... седнав да ја гледам, за да го слушнам Мајкл Дж Фокс како вика: Добре всички, слушаите... :shook:

Кривично дело треба да биде ставање аудио врз Spin City, посебно бугарско аудио.
Симињаш VLC media player, инсталираш, десен клик на Audio -> Audio Track и се свичаш од Track 2 (Bulgarian) на Track 1 (English)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Симињаш VLC media player, инсталираш, десен клик на Audio -> Audio Track и се свичаш од Track 2 (Bulgarian) на Track 1 (English)
лепотане бугарите и русите незнам за другите, врз оргиналниот јазик они вметнуваат нивен. двата јазици ги слушаш во ист момент

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Аха. Пошо ти знаеш за кој торент станува збор и знаеш дека имало две аудио траки.

Z

zmej gorjanin

Гостин
лепотане бугарите и русите незнам за другите, врз оргиналниот јазик они вметнуваат нивен. двата јазици ги слушаш во ист момент
Во тој случај не, ако снимале врз оригиналот. Али во последно време не сум сретнал такво нешто, лепат само аудио трака и можеш да мењаш.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Во тој случај не, ако снимале врз оригиналот. Али во последно време не сум сретнал такво нешто, лепат само аудио трака и можеш да мењаш.
ја на рутракер многу наогам такви и заборавам да видам во инфо дали има и оргинално аудио, па ги пцујам иако сум ја крив што не сум проверил :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
во последно време не сум сретнал такво нешто
Да, од „јас ЕДНАШ од арена бг ја симнував ТИВКО ПОЛЕКА“ може да се заклучи дека тоа на Јо Соно му се сличило во последно време.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Letterboxd знам дека е само за филмови но гледам имаа и серии пример Wandavison,Behind her eyes,Dead Mountain: The Dyatlov Pass Incident зш овие ги има а некои нема?

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Letterboxd знам дека е само за филмови но гледам имаа и серии пример Wandavison,Behind her eyes,Dead Mountain: The Dyatlov Pass Incident зш овие ги има а некои нема?
Дека се рачунаат како мини серии

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Еми њамаше трак 2.

Знам за ова, за жал една трака е, иначе има и други плеери на кои можеш да ја смениш траката.

Да, од „јас ЕДНАШ од арена бг ја симнував ТИВКО ПОЛЕКА“ може да се заклучи дека тоа на Јо Соно му се сличило во последно време.
Одамна беше, сега не се ни мачам веќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom