Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno ja sum poveke iznenadena sho crvenokosata Blossom ne e crnkinja.![]()
Live-Action Powerpuff Girls Casts Chloe Bennet, Dove Cameron and Yana Perrault
The Powerpuff Girls are coming to the world of live-action TV thanks to The CW, and fans have been wondering who would take on the roles of the three super-powered sisters. Well, now we know. On Tuesday, The CW announced the three actresses that will lead the new series. Agents of SHIELD star...comicbook.com
Ќе има live action powerpuff girls.....немам појма ова како ќе биде изведено и дали под ова претпоставуваат нешто како Соник каде женскиве ќе бидат анимирани, а другите луѓе не?
Прегледај го приврзокот 287348
И нормално, ако се прашувавте дали личноста најдесно е жена или не одговорот е едноставен.
Отидете на Википедија и видете.
..ама нема Википедија така да place your bets додека не се создаде Википедијата (или додека јас не дознаам подобро да гуглам...најверојатно?)
Zlatko,@Генерал
Provokatori tuka ima kolku sakaš. Ima bolni luđe što uživaat vo toa. Eve ovoj srbinov deda Trajko e očigleden primer za toa.
Jas mu davam relevantno mislenje na negov majčin jazik deka saka baba da mu rodi dete t.e. klima od 350-400e da raboti kako od 1000e i edinstveno kako može taa da raboti i iljada slični klimi kako nea, toj ne me ni udostoi so krsten odgovor, duri imeto so mala bukvo mi go pišuva.
Posle ova edinstveno može da se zakluči deka e dojden ovde da provocira, neka mu služi na čest.
Na pogrešno mesto baraš sovet. Gledaš mene kako me napadnaa što na tvojot majčin jazik ti odgovoriv? Mislam deka bez potreba gi napađaš GREE, site klimi od site brendovi vo toj cenoven rang bukvalno rabotat slično. Ne se raboti za popametni japonci i glupi kinezi koi ne znat da napravat softver. Toa dobro go znam cel životen vek se bavev so tehnika i tehnologija. Veruvaj proektantite na eftinite klimi treba dobro da se ispotat da napravat softver koj od siromašniot hardver će izvleče maksimum i toa da liči na nešto.Zlatko,
Prvo da se izvinim za malo slovo, omaklo se u brzom pisanju.
Napisao sam ti odgovor, zahvalio se na tvojim sugestijama, mozda nisi video.
01 Deda Trajko nikog ovde nije provocirao, pokazi mi jednu rec da je tako.
02 Bas suprotno-ja sam provociran, jer sam na moja zapazanja o radu Gree Muse, ja dobio neke cudne reci, "da ne tupim" itd, nazivan sam nekim dilerom, monterom itd itd. Mislim da nijednom reci nikome ovde nisam nista slicno napisao. Nisam hteo slicnim tonom da vracam, em mi vaspitanje ne dozvoljava, em nisam ni zamerao. Ja sam obican penzioner i nista vise. Gledam da jos malo i privatno radim neku trgovinu i uvoz (nisu klime), pa dok mogu.
03 Ako pod provociranjem smatrate pisanje o realnom radu uredjaja Gree Muse i Hansol onda prihvatam da sam provocirao. Samo ne razumem koga ? Mozda obicnog coveka koji ima 500e-1000e u dzepu i posteno trazi neki uredjaj za grejanje i dogrevanje, a da uredjaj ima neki normalan i kulturan rad ? Ili sam mozda provocirao neke clanove koji sve te detalje i sami znaju, ali iz njima znanim razlozima guraju bajke ?
04 Kada smo kod cena....ajde taj, ovde, ozloglaseni Fujitsu... 12LLC ne kosta 1000e. Kosta 400-450. On zna da spusti kapacitet i radi na 300w, za razliku od Muse, koji radi na 700w najmanje. Znaci ne poredim dva razlicita cenovna ranga, kao sto si napisao. Tvrdim da 12LLC, 12LMC, mnogo bolje rade od Gree Muse. Slicnih su cena u Srbiji. Tvrdim da 12LU, 12LTC bolje rade od Hansola, a opet su slicnih cena. Sve ove tvrdnje iznosim zato sto sam ili koristio te uredjaje, ili dobio relevantne cinjenice od ljudi za koje znam sta znaju oko klima i koji ih koriste.
Grafikonima i proracunima sam se celog zivota bavio, i nazalost, mogu da vam kazem surovu istinu, .... da se mnogo puta dvomesecno, tromesecno timsko inzenjesko proracunavanje, za 5 min, tamo negde gore u komercijali, ispravi - kako naredi glavni menadzer, na osnovu konsultacije sa direktorom sektora, projekt menadzerom, vlasnicima itd itd. Bilo i bice... Zacas neka snajka koja pojma nema sa elektronikom, prepravi grafikone. Pogotovo kada se radi o artiklima za siroke narodne mase. Neke firme to vise praktikuju, neke manje, ali svi to rade. Onda ti novi prepravljeni idu u stampu i publikovanje, a pravi opet zavrse u proizvodnji i razvojnim centrima, za neki buduci artikal, koji ce po karakteristikama da se priblizi njima.
Kod visokih napona i industrijskih artikala, je vec malo drugacija prica.
05 Jos jednom da napomenem da ama nikakve veze nemam sa bilo kojim japanskim brendom klima, i klima uopste, sem sto ih koristim kao korisnik, koji se pomalo razume u sve to.
Ич не е брат, ако си геј.Ич не е секси сцената со Шерон Стоун у Basic Instinct.
Ponovo gresis deda, a bavis se uvozom.Nego gledam cene za Gree kod vas ... tek sada, auu pa dosta jeftinije nego u Srb
edit: lose sam racunao, skoro iste cene
Кај го гледаше? Да не го симнавте и тој? Споделувај, please.
Може препорака клима за 25 квадрати изолиран простор ? ( куќа, 8цм стиропор, 10цм тавански тервол, ПВЦ прозор ).
Размислувам за:
1. http://klimi.mk/product/418
2. http://klimi.mk/product/406
Размислував и за HiSense Energy ( http://klimi.mk/product/431 ), но искрено ме плашат многуте негативни мислења од корисници.